Τρίτη 20 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αγανάκτηση για την επίθεση

Παρακολούθησα τη συζήτηση στη Βουλή (για την πρόταση μομφής του ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης) και την επίθεση Παπανδρέου στο ΚΚΕ όταν απευθυνόταν στην ΓΓ του Κόμματος Αλ. Παπαρήγα λέγοντας: «Κάνετε τον αριστερό ψάλτη της Δεξιάς»! Είμαι ιδεολόγος Κομμουνιστής χωρίς να είμαι οργανωμένος. Κι αυτό δε σημαίνει ότι δε συμφωνώ με την οργανωτική δομή των Κομμουνιστικών Κομμάτων και τις βασικές θέσεις του ΚΚΕ.

Ομολογώ πως άκουσα με δέος και αγανάκτηση τις «κατηγορίες» του Γ. Παπανδρέου του νεότερου. Εγώ αγωνίστηκα με πολλά στελέχη και οπαδούς του ΠΑΣΟΚ για να ξεφορτωθούμε τη Δεξιά και τη Δεξιά πολιτική. Τον δικαιολογώ... γιατί τρέχει ο ίδιος να πιάσει την καρέκλα της Δεξιάς και στην πορεία πατάει όποιον βρει μπροστά του.

Μετά απ' αυτά που είπε ο κ. Παπανδρέου, νομίζω, πρέπει να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους Κομμουνιστές. Κι αυτούς που ζουν κι αυτούς που άφησαν τα κόκαλά τους για να υπερασπιστούν τη δημοκρατία που όλοι εμείς απολαμβάνουμε σήμερα, έστω με τα ελαττώματά της. Θα έλεγα κύριε Παπανδρέου πως η πολιτική δε διδάσκεται στο Πανεπιστήμιο. Διδάσκεται, όμως στο πανεπιστήμιο του πεζοδρομίου, στους αγώνες των εργαζομένων, των φοιτητών, της νεολαίας.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Πρόεδρος Συνταξιούχων - Πάτρα


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ