Παρασκευή 23 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΟΑΟ
Συγκέντρωση και πορεία Αντιστασιακών

Σήμερα στις 11 π.μ., στην πλατεία Κολοκοτρώνη

Με αγωνιστική συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή των Αντιστασιακών αγωνιστών και φίλων της Αντίστασης και του ΔΣΕ τιμά την επέτειο του '21, σήμερα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αντιστασιακών Οργανώσεων. Η συγκέντρωση θα γίνει ώρα 11 πμ στο άγαλμα Κολοκοτρώνη, στη Σταδίου. Μετά το ψήφισμα για τα άλυτα προβλήματα των Αντιστασιακών, θα γίνει πορεία και κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, ενώ, ακολούθως, θα επιδοθεί το ψήφισμα στα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Εκδρομή ΠΕΑΕΑ

Τα κεντρικά της ΠΕΑΕΑ διοργανώνουν 7ήμερη εκδρομή στη Βουδαπέστη από τις 30 Μάρτη ως 5 Απρίλη 2007. Το πρόγραμμα, εκτός από περιηγήσεις στην πόλη και σε ιστορικά μνημεία, τόπους που έζησαν πολιτικοί πρόσφυγες και μαχητές του ΔΣΕ κλπ., περιλαμβάνει και συναντήσεις με Ούγγρους αντιστασιακούς, πολιτικούς πρόσφυγες στο χωριό Ν. Μπελογιάννης, επίσκεψη στο μνημείο του κόκκινου στρατιώτη στην Μπρατισλάβα - Σλοβακία.

Δηλώσεις συμμετοχής ως τις 23 Μάρτη στα κεντρικά της ΠΕΑΕΑ(Μαυρομματαίων 12, τηλ.: 210.8225.407). Αρκεί και η ταυτότητα - αντί διαβατηρίου - για την επίσκεψη. Η τιμή συμμετοχής είναι 420 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται μετακινήσεις διανυκτερεύσεις, φαγητό κλπ.

Εκδρομή ΠΕΕΠΠ

Εκδρομή στο Βροντερό Πρεσπών διοργανώνει, την Κυριακή 1η Απρίλη, η Πανελλήνια Ενωση Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων και ο Πανελλήνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ