Παρασκευή 23 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις για την Παιδεία

-- Η ΚΟΒ ΑΕΙ - ΤΕΙ Χανίων του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα: «Σχέσεις μεταξύ Παιδείας και οικονομίας - κοινωνίας», σήμερα Παρασκευή, 1 μ.μ., στο Πολυτεχνείο Κρήτης (αίθουσα Β1.003). Θα μιλήσει ο Μιχάλης Φραγκομιχελάκης, Επίκουρος καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

-- Οι ΚΟΒ Πειραϊκής Χερσονήσου και Β' Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Ο ρόλος και ο σκοπός των "μεταρρυθμίσεων" στην Παιδεία. Η πρόταση του ΚΚΕ», τη Δευτέρα 26 Μάρτη, 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του συλλόγου Εκτελωνιστών (Τσαμαδού 38 και Ηρώων Πολυτεχνείου). Θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Βορείου Εβρου της ΚΝΕ, διοργανώνει στην Ορεστιάδα εκδήλωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευσης κι οι αγώνες του φοιτητικού κινήματος», τη Δευτέρα 26 Μάρτη, 6 μ.μ., στην αίθουσα Δ' του πανεπιστημιακού Τμήματος της πόλης.

-- Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ζωγράφου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Μαζευόμαστε και συζητάμε για την Παιδεία του σήμερα, την Παιδεία των μεταρρυθμίσεων, την Παιδεία των λαϊκών αναγκών», τη Δευτέρα 26 Μάρτη, 6.30 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου (Περιάνδρου 18, Ανω Ιλίσια). Θα μιλήσει η Ντέπυ Τσακίρογλου, ΓΓ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας.

-- Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ηλιούπολης «Αγ. Κωνσταντίνος», «Πρόοδος» και «Αλληλεγγύη», διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Πολιτισμός και Παιδεία», την Τετάρτη 28 Μάρτη, 6.30 μ.μ., στην αίθουσα θεάτρου του Δημαρχείου. Θα μιλήσουν: Φ. Βώρος εκπαιδευτικός, διδάκτωρ φιλοσοφίας, Π. Γεωργιάδης, γενικός γραμματέας της ΠΟΣΔΕΠ και Ε. Μελά, χαράκτης - ζωγράφος και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ