Πέμπτη 5 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Δελτία ειδήσεων χωρίς ... τεχνικούς

Παρά την καθολική συμμετοχή των τεχνικών των ιδιωτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας στην χτεσινή 4ωρη στάση απεργίας (18.00 - 22.00), που είχαν κηρύξει οι Ενώσεις Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής και Βόρειας Ελλάδας, οι καναλάρχες στήνοντας έναν απίστευτο απεργοσπαστικό μηχανισμό έβγαλαν χτες με κάθε μέσο τα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Ετσι με τη χρησιμοποίηση διευθυντών και προϊσταμένων, ανθρώπων χωρίς ειδικότητα, με ενοικιαζόμενα συνεργεία από ηχολήπτες και εικονολήπτες αλλά και βιντεοσκοπημένες «ζωντανές» συνδέσεις μεταδόθηκαν χτες τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των ALTER, ANTENNA, MEGA, ALPHA, STAR. Ο μόνος τηλεοπτικός σταθμός εθνικής εμβέλειας που δε μετέδωσε πρόγραμμα από τις 18.00 ως τις 22.00 - βγάζοντας σχετική κάρτα και στην οθόνη του - λόγω της στάσης εργασίας ήταν ο «902 TV».

Παράλληλα, η συμβιβασμένη πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να κάνει δεκτή την απόφαση του Μονομελές Πρωτοδικείου Αθηνών που έκρινε χτες παράνομη την 4ωρη στάση εργασίας που είχε κηρυχτεί για τους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ