Παρασκευή 6 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Χατίρια στον Κυριακού

Οταν ο δήμαρχος της Αθήνας, της πρωτεύουσας της χώρας, συνειδητά χρησιμοποιεί ψεύτικα επιχειρήματα προκειμένου να υπερασπιστεί μια αποδεδειγμένη απάτη όπως είναι η καταπάτηση των 5 στρεμμάτων στο Πεδίον του Αρεως και της μετατροπής της σε κερδοσκοπική επιχείρηση από τον Μ. Κυριακού, ο οποίος ελέω ΠΑΣΟΚ, ΝΔ έγινε πρόεδρος της ΕΟΑ και υποτίθεται θεματοφύλακας της Ολυμπιακής Ιδέας, αντιλαμβάνεται ο καθένας μας και κυρίως αυτοί που ψήφισαν τον κ. Κακλαμάνη τι έχουν να δουν τα μάτια μας και να ακούσουν τα αυτιά μας.

Πιθανόν ο κ. δήμαρχος να μη γνωρίζει τις προσπάθειες που έκανε ο κ. Κυριακού προκειμένου να μετατρέψει την Ολυμπία σε επιχείρηση, ευτυχώς που το συμβούλιο Αρχαιολόγων έβαλε φρένο στις ορέξεις του.

Πάντως, θα έλεγα στον κ. Κακλαμάνη να κοιτάξει τα 62 άθλια από πάσης πλευράς αθλητικά κέντρα του Δήμου του στα οποία δεν υπάρχουν νερό και WC, μέσα στα οποία στοιβάζονται πάνω από 600 χιλ. παιδιά και δεκάδες ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία προσπαθώντας να επιβιώσουν.

Ο κ. Κακλαμάνης βέβαια, ο οποίος στερείται αθλητικής παιδείας, όπως και η πλειοψηφία του λαού, μια και δε διδαχτήκαμε αθλητισμό στα σχολεία μας, καλά θα κάνει να φροντίσει λίγο τα του οίκου του, γιατί είναι τουλάχιστον ντροπή να συνηγορεί στη δημιουργία ιδιωτικών αθλητικών επιχειρήσεων που μοναδικό σκοπό έχουν το κέρδος.


Ν. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ