Τετάρτη 11 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 25ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ
Αναμένονται εντάλματα σύλληψης

Αλλα δέκα εντάλματα σύλληψης αναμένεται να εκδοθούν μέχρι το τέλος της βδομάδας, σχετικά με τη δολοφονία του 25χρονου στη διάρκεια των επεισοδίων στην Παιανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος των παραπάνω έχουν προκύψει στοιχεία από αυτόπτες μάρτυρες καθώς και από εργαστηριακά ευρήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην Αστυνομία είναι γνωστά τα στοιχεία 20 ατόμων που φέρεται να συμμετείχαν στα επεισόδια της Παιανίας. Μέχρι στιγμής, όμως, μόνο τρεις εικάζεται πως σχετίζονται με τη δολοφονία του 25χρονου, ενώ οι δύο που κλήθηκαν στη ΓΑΔΑ προκειμένου να «ανακριθούν» δήλωσαν πως δε βρίσκονταν στο σημείο. Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πολύ προσεκτικοί τόσο στις καταθέσεις τους όσο και στις κινήσεις τους, λόγω των αποτυπωμάτων που έχει στα «χέρια της» η ΕΛ.ΑΣ. από την Παιανία.

Στις έρευνες των διωκτικών αρχών εντάσσεται και το ποιοι ήταν αυτοί που κανόνισαν το «ραντεβού θανάτου». Από τις καταθέσεις ορισμένων που «παρέλασαν» από τη ΓΑΔΑ και τον ανακριτή, το «ραντεβού» φέρεται να έκλεισαν δύο - γνωστά στις αρχές - άτομα από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ωστόσο, εξετάζονται και οι τελευταίες κλήσεις από το τηλέφωνο του 25χρονου για να διαπιστωθεί με ποιους είχε επαφή πριν τη συμπλοκή στην Παιανία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ