Τετάρτη 2 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Εύθραυστο προβάδισμα

Αν και έκανε τα εύκολα δύσκολα και έφθασε σε σημείο να αγχωθεί αρκετά, ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα από τα τρία που χρειάζεται, προκειμένου να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα. Στον πρώτο τελικό που διεξάχθηκε στη Γλυφάδα οι «πράσινοι» νίκησαν με 3-2 σετ τον Ηρακλή και έκαναν το 1-0 στις νίκες, ενώ παράλληλα κράτησαν και το πλεονέκτημα έδρας.

Σαφώς πιο βελτιωμένη σε σχέση με τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, έχοντας πάρει το μάθημά της από τον «Δικέφαλο» (είχε νικήσει στη Γλυφάδα) η ομάδα του Ντος Σάντος ξεκίνησε αιφνιδιαστικά. Πήρε τα δυο πρώτα σετ σχετικά εύκολα με 25-22 και 25-16 απέναντι στον Ηρακλή, που έδειχνε να παλεύει για το καλύτερο χωρίς όμως να μεταφράζεται αυτό σε αποτελεσματικότητα. Το σύνδρομο των κακών εμφανίσεων στους αγώνες των ημιτελικών όμως δε φάνηκε να έχει φύγει από τους παίκτες του «τριφυλλιού», που είδαν τον «γηραιό» να ανακάμπτει και να παίρνει τα δυο επόμενα σετ με 19-25 και 22-25 αντίστοιχα και να ισοφαρίζει το σκορ. Μπροστά στο ενδεχόμενο καινούριας αποτυχίας οι παίκτες του Ντος Σάντος βρήκαν τον καλό τους εαυτό και με κορυφαίο τον Μπάεφ, αλλά και βελτιωμένο μπλοκ στο τάι μπρέικ δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους τους παίρνοντάς το με 15-10.

  • Ο νεοφώτιστος στην Α1 κατηγορία γυναικών, Ολυμπιακός, έκανε τη μεγάλη έκπληξη και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει το φαβορί για τον τίτλο Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ