Σάββατο 18 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

φΩΤ.

Στη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα ΛΕΥΤΕΡΗ ΞΕΝΑΚΗ και για την ονομαστική του γιορτή, με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατό του, προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου, 50.000 δρχ. ως δεύτερη δόση.

Αντωνία Ξενάκη

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου φίλου και αγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΥ, προσφέρουμε 50.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Αλυσίδας, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Γεράσιμος και Αννεκε Ιωαννάτου

* * *

Αύριο, Κυριακή 19 Δεκέμβρη, στις 11.00 π.μ., στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής Μελισσίων, γίνεται το 40ήμερο μνημόσυνο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΚΡΟΥ, μέλους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Ανίκα προσφέρει 10.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων.

Η ΔΕ του Παραρτήματος Μελισσίων της ΠΕΑΕΑ καλεί τα μέλη και τους φίλους του να παραβρεθούν στο μνημόσυνο.

* * *

Η ΔΕ του Παραρτήματος Μελισσίων της ΠΕΑΕΑ προσφέρει 50.000 δρχ. από το ταμείο του και τις εισφορές μελών του στη «Δημοκρατική Μέριμνα», στη μνήμη των μελών του ΑΝΔΡΕΑ ΝΥΦΑΚΟΥ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΚΡΟΥ, που πέθαναν πρόσφατα.

* * *

Φωτ.

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΤΑΛΗΣ, μέλος του ΚΚΕ, γεννήθηκε στην Ικαρία. Μαχητής του ΔΣΕ στον Εμφύλιο, έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Πολωνία.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Αντιγόνη, ο γιος του Γιώργος και τα εγγόνια του Στέφανος Μοριούς και Βλαδίμηρος προσφέρουν 50.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Φραντάτου Ικαρίας.

* * *

Στη μνήμη των αδελφών του ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ και ΚΩΣΤΗ ΑΛΕΞΙΟΥ (Αρπινιστή). Καθώς και στη μνήμη των συναγωνιστών του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΖΕΡΜΠΙΝΟΥ, ΣΑΒΒΑ ΔΟΥΜΑ, ΘΑΝΑΣΗ ΨΑΡΑ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΑΚΗ, ΒΑΓΓΓΕΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΚΟΣΜΑ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΕΤΗ, ΑΛΕΞΗ ΚΩΦΟΣΤΑΘΗ και ΘΑΝΑΣΗ ΓΑΚΙΤΣΑ, ο Γιώργος Αλεξίου από τον Αγιο Ιστιαίας προσφέρει, μέσω ΚΟ Ιστιαίας, 2.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

* * *

Στην αθάνατη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή ΟΘΩΝΑ ΤΟΛΙΑΤΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ 50.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ «Αγίας Μαρίνας», για την Οικονομική Εξόρμηση και 5.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη».

Μαρίνα Τολιάτη

* * *

Η Σταυρούλα Μπαλαδήμα - Μπούνα προσφέρει για το 16ο Συνέδριο του ΚΚΕ 10.000 δρχ., στη μνήμη της μητέρας της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ, των αδελφών της ΒΑΣΙΛΗ, αξιωματικού του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε στον Εμφύλιο, ΚΩΣΤΑ, ΜΗΤΣΑΚΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, της αδελφής της ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΣ, που πέθανε πρόσφατα. Ολοι ήταν αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και για την αντιστασιακή δράση τους έκαναν πολλά χρόνια στις φυλακές και τις εξορίες. Και στη μνήμη των εξαδέλφων της ΚΩΣΤΑ Γ. ΜΠΑΛΑΔΗΜΑ, στελέχους του ΚΚΕ, ΕΛΕΝΗΣ και ΟΛΓΑΣ, μαχητών του ΔΣΕ, που σκοτώθηκαν στον Εμφύλιο.

* * *

Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ, μέλους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Ακαδημίας Πλάτωνα», 10.000 δρχ.

Η οικογένειά του

* * *

Πριν από λίγες μέρες, έφυγε από κοντά μας σε τροχαίο ο εγγονός του φίλου μας Γιώργη Νικολαΐδη.

Στη μνήμη του και αντί για στεφάνι στον τάφο του, προσφέρουμε 10.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης, για τον εκλογικό αγώνα.

Οικογένεια Σιναπλίδη

* * *

Στη μνήμη της ΝΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, συζύγου του φίλου Φάνη και αντί για λουλούδια στο νωπό τάφο της, προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 5.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ «Αγίας Σοφίας» Πειραιά και 5.000 δρχ. στο Παράρτημα Πειραιά της ΠΕΑΕΑ.

Μίμης Καρδάσης

* * *

Στην αθάνατη μνήμη αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του ΔΣΕ: Των εξαδέλφων μου ΣΩΚΡΑΤΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΛΕΩΝΙΔΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΒΑΡΟΎΤΣΟΥ και των ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΡΟΥ, ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΜΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ, διοικητή της Πολιτοφυλακής, προσφέρω στην ΠΕΑΤΑΘ 20.000 δρχ.

Μαρία Αγαθία - Μυριανθοπούλου

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΒΑΣΙΛΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, η σύζυγός του προσφέρει 10.000 δρχ. στην ΚΟΒ Ευγένειας - Χαραυγής.

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ και ΕΥΘΥΜΙΑΣ και των αδελφών μου ΠΑΡΘΕΝΑΣ, ΙΩΑΝΝΗ και ΓΕΩΡΓΙΑΣ, προφέρω 10.000 δραχμές στη ΝΕ Αχαΐας, μέσω της ΚΟΒ «Αγ. Αλεξίου», για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Επίσης στη μνήμη του ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΥ και αντί για λουλούδια στον τάφο του, προσφέρω 10.000 δραχμές στη ΝΕ Αχαΐας, μέσω της ΚΟΒ «Αγ. Αλεξίου», για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Κίτσα Χαραλαμπίδου


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ