Τρίτη 22 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Καρναβάλι» η Εθνική

Ο χειμώνας, ήρθε πρόωρα για την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ των ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το οποίο έλαβε μέρος στο τουρνουά του Ρίο Ντε Τζανέιρο, αποχαιρέτησε το θεσμό με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Συγκεκριμένα, στη διεκδίκησή για την 3η θέση στη διοργάνωση κόντρα στη Βραζιλία, οι Ελληνες διεθνείς διασύρθηκαν, γνωρίζοντας τη βαριά ήττα με 88-64. Τίποτα, ωστόσο, δεν προμήνυε στην αρχή της αναμέτρησης την εφιαλτική τελική διαφορά των 24 πόντων. Στο 1ο ημίχρονο, οι παίχτες του Κώστα Πετρόπουλου φάνηκαν ορεξάτοι και έτοιμοι να κάνουν το καθήκον τους στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, αν και με σκαμπανεβάσματα στο σκορ και στην απόδοση των παιχτών μας το 34-34 με το οποίο η εθνική μας μπήκε στα αποδυτήρια, έμοιαζε... ανατρέψιμο.

Στο 2ο ημίχρονο, όμως, όλα άλλαξαν. Τα λάθη των διεθνών μας αλλά και η ανύπαρκτη άμυνα, έδωσαν ώθηση στους Βραζιλιάνους να να κάνουν το παιχνίδι τους. Ετσι, με ένα... εξωπραγματικό σερί 37-6, η Βραζιλία πέρασε μπροστά, τόσο που η Εθνική μας ήταν αδύνατο να ακολουθήσει.

ΕΛΛΑΔΑ: Καλαϊτζής, Λιαδέλης 2, Μπουντούρης 9, Παπανικολάου 14, Σιγάλας 4, Ντικούδης 11, Παπαδόπουλος 5, Τσαρτσαρής 4, Χατζηβρέττας 4, Παπαλουκάς 4.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Μαρτσελίνιο 3, Ράτο 19, Σάντρο 16, Ντεμέτριους 12, Ελίνιο 7, Χιλτον 5, Ροτζέριο 18, Εστεβάμ 4, Ζανζάου 4.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ