Τετάρτη 23 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Φρούριο το ΟΑΚΑ...

Ενα απέραντο ...στρατόπεδο θα θυμίζει σήμερα το ΟΑΚΑ. Συνολικά 8.000 αστυνομικοί θα συμμετέχουν στα μέτρα της ΕΛΑΣ για την ασφαλή διεξαγωγή του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ άλλες 12.000 θα βρίσκονται σε επιφυλακή, τόσο από τη ΓΑΔΑ όσο και από τους όμορους νομούς. Περίπου 84 διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται από χτες στους δρόμους της Αθήνας, ενώ και η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός καθώς από τις 5 σήμερα το πρωί έως τις 10 αύριο το πρωί θα ισχύσουν απαγορεύσεις κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το ΟΑΚΑ.

Από την άλλη, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα λειτουργεί επί 24ώρου όπως και οι γραμμές 2 και 3 του Μετρό για να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους που θα είναι στο γήπεδο. Ιδιο ωράριο και για τον Προαστιακό από τη Νερατζιώτισσα μέχρι το «Ελ. Βενιζέλος» χωρίς όμως να κάνει ενδιάμεσες στάσεις.

  • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, σήμερα θα λειτουργήσουν όλο το 24ωρο, «ηλεκτρικός σιδηρόδρομος», μετρό, προαστιακός σιδηρόδρομος (στη διαδρομή Νερατζιώτισσα - αεροδρόμιο) και η λεωφορειακή γραμμή Χ14 Σύνταγμα - ΟΑΚΑ.

Βάσει του σχεδιασμού, οι οπαδοί της Λίβερπουλ, από και προς αεροδρόμιο, θα μετακινηθούν με λεωφορεία της ΕΘΕΛ, ενώ οι οπαδοί της Μίλαν με τον προαστιακό


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ