Τετάρτη 13 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Γυρίζοντας στο σπίτι

Σκηνή από την ταινία του Μανοέλ Ντε Ολιβέιρα «Γυρίζω σπίτι»
Σκηνή από την ταινία του Μανοέλ Ντε Ολιβέιρα «Γυρίζω σπίτι»
Το ψυχολογικό δράμα με τίτλο «Γυρίζω σπίτι», σε σκηνοθεσία Μανοέλ Ντε Ολιβέιρα θα μεταδώσει απόψε στις 22.40 το κανάλι της Βουλής.

Ο Βανς έχει επιφορτιστεί με νέες ευθύνες και θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με την καριέρα του. Είναι αρκετά μεγάλος στην ηλικία, αλλά καλός ηθοποιός. Μόλις έχει ολοκληρώσει μια παράσταση μαθαίνει τα ολέθρια νέα. Η γυναίκα του, η κόρη του και ο άντρας της χάθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ετσι ο Βανς γίνεται ο κηδεμόνας του εγγονού του και το μικρό αγόρι γίνεται η κυριότερη αιτία ύπαρξής του. Μετά από μία πολύ επιτυχημένη ερμηνεία του, ο Βανς δέχεται πολλές προτάσεις για δουλιά που όμως είναι αμφίβολες... Εξαιρετικό διεισδυτικό, απλό, υπαρξιακό δράμα γεμάτο αγάπη, απλότητα και φιλοσοφία. Μια απλή και συγκινητική ταινία πάνω στα γηρατειά, στον αγώνα κατά του θανάτου και τη συμφιλίωση με τα καθήκοντα του παππού σε βάρος της καλλιτεχνικής καριέρας. Πρωταγωνιστούν: Μισέλ Πικολί, Κατρίν Ντενέβ, Τζον Μάλκοβιτς, Λεονόρ Μπαλντάκ.

«Ξανά ανάλυσέ το». Κωμωδία σε σκηνοθεσία Χάρολντ Ρόμις.

Ο αρχιμαφιόζος Πολ Βίτι παριστάνει τον κατατονικό για να βγει από τη φυλακή υπό την επίβλεψη του ψυχιάτρου Μπεν Σόμπελ, ο οποίος αναγκάζεται να τον φιλοξενήσει σπίτι του. Ο Βίτι σχεδιάζει ένα μεγάλο κόλπο, δουλεύοντας ως βιτρίνα σε τηλεοπτική σειρά με μαφιόζικη θεματολογία... Συνέχεια του «Ανάλυσέ το», με τους ίδιους κεντρικούς χαρακτήρες να ξαναδίνουν την ίδια παράσταση. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εξαιρετικός και διασκεδαστικότατος ως ψευδοκατατονικός. Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπίλι Κρίσταλ, Λίζα Κούντροου, Αντονι Λα Πάλια, Τζόι Βιτερέλι, Κάθι Μοριάρτι. (MEGA, 23.50)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ