Τετάρτη 13 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Την Κυριακή 17 Ιούνη και ώρα 11 το πρωί, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αντιστασιακών Οργανώσεων (ΠΟΑΟ) διοργανώνει, στη Μεσούντα της Αρτας, πανελλαδική εκδήλωση -πολιτικό μνημόσυνο, στη μνήμη του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ Αρη Βελουχιώτη. Τα κεντρικά της ΠΕΑΕΑ δρομολογούν πούλμαν για την εκδήλωση. Πληροφορίες - συμμετοχή: 210 8831.368 και 210 8225.407. Επίσης, από τη Λάρισα, την Κυριακή, στις 6.30 π.μ., από την πλατεία Εβραίων, θ' αναχωρήσουν τα πούλμαν του παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ για τη Μεσούντα της Αρτας.
  • Αντάμωμα των αγωνιστών και αγωνιστριών του Ιππικού της Ταξιαρχίας Γαζή, πραγματοποιείται την Κυριακή 17 Ιούνη, στις 9 π.μ., στα Λουτρά Καΐτσας, Νομού Καρδίτσας.
  • Τα παραρτήματα ΠΕΑΕΑ Λουτρακίου -Περαχώρας και του Συλλόγου Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, η ΝΕ και τα παραρτήματα ΠΕΑΕΑ Κορινθίας, καλούν, την Κυριακή 17 Ιούνη και ώρα 10.30 π.μ. στο Μνημείο Πεσόντων στου Νέγρη, στην εκδήλωση τιμής που διοργανώνουν για τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία και τη λαϊκή κυριαρχία. Το παράρτημα Λουτρακίου - Περαχώρας δρομολογεί πούλμαν που θα αναχωρήσει ώρα 10 π.μ. από το κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας.
  • Η Ενωση Φίλων Μνήμης Διαμαντή, διοργανώνει, την Κυριακή 24 Ιούνη 2007 και ώρα 11 π.μ. στη Λιλαία (Κάτω Αγόριανη) Παρνασσού, εκδήλωση για την 58η επέτειο από το θάνατο του καπετάν Διαμαντή. Καλούνται όλα τα παραρτήματα των Αντιστασιακών Οργανώσεων της ΠΟΑΟ και μαζικές οργανώσεις και φορείς της Φωκίδας να συμμετέχουν στην εκδήλωση. Από την Αθήνα, πλατεία Κάνιγγος, θα αναχωρήσουν, την ίδια μέρα, πούλμαν για τη Λιλαία ώρα 7 π.μ.
  • Σήμερα Τετάρτη 13.6.2007 αναχωρεί για τις Βρυξέλλες ο Χρήστος Τσιντζιλώνης, προκειμένου να παραστεί στην τακτική σύνοδο της Εκτελεστικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αντιστασιακών (FIR), στην οποία συμμετέχει εκ μέρους της ΠΕΑΕΑ. Κύριο θέμα της συνόδου είναι η προετοιμασία της διοργάνωσης, μέσα στο 2007, του 14ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ