Σάββατο 16 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΕ ΠΑΟ
Με γοργούς ρυθμούς η παράδοση του Ελαιώνα...

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η διαδικασία κατασκευής του γηπέδου της ΠΑΕ ΠΑΟ - και κατά συνέπεια η παράδοση 220 στρ. του Βοτανικού στην ιδιωτική εταιρεία - μετά και την υπογραφή της σύμβασης για τη «Διπλή Ανάπλαση Λεωφ. Αλεξάνδρας - Βοτανικού», μεταξύ του δημάρχου Αθήνας, Νικ. Κακλαμάνη, και του προέδρου του Ερασιτέχνη ΠΑΟ, Θαν. Γιαννακόπουλου.

Το έργο αυτό, που θα στοιχίσει πάνω από 160 εκατ. ευρώ, στην ουσία μόνο κερδισμένο θα έχει την ΠΑΕ ΠΑΟ, η οποία θα αποκτήσει γήπεδο 50.000 θέσεων, χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ. Είναι ενδεικτικό ότι η πολιτεία θα βάλει το ποσό 127 εκατ. ευρώ και ο δήμος αυτό των 38 εκατ. ευρώ, για την κατασκευή του γηπέδου και των υποδομών του. Φυσικά, αυτή η συμφωνία έγινε με την απόλυτη συναίνεση των παρατάξεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες, υπερψήφισαν όλες τις προτάσεις που προέβλεπαν το ξεπούλημα του Ελαιώνα στην ΠΑΕ ΠΑΟ.

Σημειώνεται, ότι, μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται η προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την ανεύρεση της αναδόχου εταιρείας που θα αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου, ενώ η έναρξη των έργων αναμένεται για τον ερχόμενο Οκτώβρη ή Νοέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ