Τετάρτη 20 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
33ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Στο πλαίσιο του 33ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» που απλώνει τις δραστηριότητές του σε όλη τη χώρα, όλο το καλοκαίρι, αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται οι εξής εκδηλώσεις:

  • Σήμερα Τετάρτη:

-- Στη Βίλα Ζωγράφου, στις 7.30 μ.μ., για την ανάγκη ελεύθερων χώρων.

-- Στο πάρκο Χολαργού, στις 6 μ.μ., για την Παιδεία.

-- Στο «Hondos Center» της Ομόνοιας, στις 4.30 μ.μ., μαζική εξόρμηση των Εργατικών Τομέων της ΚΝΕ.

-- Στο ΤΕΙ Κοζάνης ξεκινά διήμερο εκδηλώσεων. Σήμερα το πρόγραμμα (έναρξη στις 7 μ.μ.) περιλαμβάνει αγώνα μπάσκετ, προβολή DVD για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και συζήτηση με θέμα: «Τρόποι χειραγώγησης της συνείδησης της νεολαίας» (ομιλητής ο κοινωνιολόγος Β. Δεληολάνης) και συναυλία με τους SKYLESS.

-- Στο Μενίδι, ξεκινάει διήμερο μαθητικό φεστιβάλ. Σήμερα, θα διεξαχθεί σχολικό τουρνουά ποδοσφαίρου.

-- Στο Ρέθυμνο, μαθητικό φεστιβάλ στο πάρκο του Μουσικού σχολείου, με θέμα: «Πολιτισμός και μαθητές». Θα γίνει τουρνουά μπάσκετ και συναυλίες με ερασιτεχνικά μουσικά συγκροτήματα.

  • Αύριο Πέμπτη:

-- Στη Λάρισα, μαθητικό φεστιβάλ στην πλατεία Ταχυδρομείου. Στις 9.30 μ.μ. θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ. Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφιέρωμα στους μαθητικούς αγώνες, θεατρικό δρώμενο «Παιδεία... η άσχημη», προβολή βίντεο για τα «PC GAMES», έκθεση φωτογραφίας για τον Τσε Γκεβάρα και συναυλίες πολλών ερασιτεχνικών συγκροτημάτων.

-- Στο ΤΕΙ Κοζάνης ολοκληρώνεται το διήμερο εκδηλώσεων. Το πρόγραμμα (έναρξη στις 6.30 μ.μ.) περιλαμβάνει τουρνουά σκάκι, προβολή ντοκιμαντέρ για την εξέγερση Οαχάκα και συζήτηση με θέμα: «Η προοπτική του φοιτητικού κινήματος σήμερα» (ομιλητής ο Θ. Χιόνης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ) και ρεμπέτικο γλέντι με τους APTALLCA.

-- Στο Μενίδι, δεύτερη μέρα του μαθητικού φεστιβάλ. Στην κεντρική πλατεία στις 8 μ.μ., συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα, θεατρική παράσταση και προβολές βίντεο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ