Πέμπτη 21 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΠΙΕΡ ΣΑΛΒΑΝΤΟΡΙ
Κορίτσι για σπίτι

Το ξέρω γίνομαι κουραστικός, όμως, πώς να αποφύγω το σχόλιο, «με τέτοιους καλλιτέχνες, με τέτοιες ταινίες, πώς να μην εξασφαλίσει πλειοψηφία ο Σαρκοζί»! Γιατί, για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος, πέρα από τις δικές του ευθύνες, που είναι μεγάλες και καίριες, βάζουνε πολλοί το χεράκι τους. Αλλοι το βάζουν βίαια, άλλοι πλαγίως και άλλοι, δήθεν, αστεία (για να γελάσουμε)! Ολοι αυτοί βέβαια ενώνονται στην επιθυμία, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, να τραβήξουν τον κόσμο μακριά από τα προβλήματα και την αλήθεια! Ο,τι πρέπει, δηλαδή, για να τον οδηγήσουν στην αγκαλιά του γαλλικού δικομματισμού!

Μια πανέμορφη, λοιπόν, κοκότα πολυτελείας, αλλά με πολύ καλή και τρυφερή καρδιά, γνωρίζει έναν νεαρό μπάρμαν ο οποίος, για να την κατακτήσει, της παριστάνει τον πλούσιο. Για να βρει λεφτά αυτός ο φέρελπις νέος, που του είναι απαραίτητα για να συντηρήσει τη σχέση του, αναγκάζεται να γίνει και αυτός... κοκότος! Να γίνει ίδιος μ' εκείνη, για να μην υπάρχουν ηθικά διλήμματα! Ο έρωτας προχωράει... Το ζευγάρι, ως διά μαγείας, ανακαλύπτει πως είναι πολύ κακό να εκδίδεται. Παρατάει τα λούσα και την καλοπέραση και παντρεύεται!

Γίνονται αυτά τα πράγματα στη ζωή; Βέβαια δε γίνονται! Γίνονται, όμως, στον κινηματογράφο... Από τσαρλατάνους καλλιτέχνες, οι οποίοι, παριστάνοντας τους χαριτωμένους και τους διασκεδαστές την πέφτουν πάνω στους αφελείς θεατές και τους κλέβουν την ώρα και το πορτοφόλι τους!

Παίζουν: Οντρέι Τοτού, Γκαντ Ελμαλέ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ