Τρίτη 26 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ
Μοναδικός αδιαπραγμάτευτος μαχητής των δικαιωμάτων του λαού είναι το ΚΚΕ

Σε συγκέντρωση, στο Δήμο Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης, μίλησε η βουλευτής του ΚΚΕ

Motion Team

«Είμαι εδώ για να πω σε όσους παγιδεύτηκαν σε ΠΑΣΟΚ, σε ΝΔ, σε «άγιο» ΛΑ.Ο.Σ., σε αριστερές προσαρμοσμένες και χρηματοδοτημένες από την ΕΕ, μη σας πιάνουν κορόιδο! Οχι μόνο με τις υποσχέσεις αλλά και με την αντίληψη ότι ζούμε σε μία Ευρώπη ελεύθερη, στην οποία, αν φορέσω στο πέτο το τιμημένο σφυροδρέπανο, δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στις μισές από τις 27, δήθεν δημοκρατικές χώρες», τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λ. Κανέλλη, στην αρχή της ομιλίας της στο Δήμο Αγίου Παύλου, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ, του μοναδικού αδιαπραγμάτευτου «μαχητή» των δικαιωμάτων του λαού, όπως σημείωσε.

«Δεν έχει σημασία αν θα βγει το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ, ή τι αριθμός κομμάτων θα βγει στη Βουλή - είπε - γιατί η πολιτική όλων τους είναι μία. Είναι ένας στυγνός καπιταλισμός, με εξωραϊσμένο πρόσωπο και καταναλωτική πατίνα», προσθέτοντας πως αυτές οι εκλογές έχουν ιδιαίτερη σημασία, γιατί γίνονται σε μια ιστορική συγκυρία, κατά την οποία η αστική εξουσία προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους λαούς, για να μη βλέπουν ότι μπορεί στα αλήθεια να υπάρξει άλλη πολιτική λύση. Ο ελληνικός λαός από αυτή τη σκοπιά, αλλά και σκεπτόμενος πως όλα τα λαϊκά προβλήματα πηγάζουν από την πολιτική αυτών των κομμάτων, σε αυτές τις εκλογές, θα πρέπει να στείλει μήνυμα «μαυρίσματος» του δικομματισμού, ρίχνοντας ΚΚΕ στην κάλπη, σημείωσε.


Motion Team

Η βουλευτής του ΚΚΕ, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο όργιο της παραπληροφόρησης και τις προσπάθειες εμφύτευσης στρεβλών πολιτικών κριτηρίων στο λαό από τα ελεγχόμενα αστικά ΜΜΕ, τονίζοντας ότι οι κομμουνιστές θα πρέπει να δώσουν την εκλογική μάχη σπίτι το σπίτι και να μην έχουν αυταπάτες πως αυτά τα ΜΜΕ θα προβάλουν το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ