Παρασκευή 29 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ
Εικόνα διάλυσης

Το πόσο ο επαγγελματικός αθλητισμός πλήττει το ποδόσφαιρο, και όχι μόνο, βρίσκει απόδειξη στον Ηρακλή. Εννιά μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της έλευσης Μορίδη στα διοικητικά του «Γηραιού», τα πάντα στην ομάδα οδεύουν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή...

Ο Φοίβος Μορίδης είχε υποσχεθεί ότι θα τακτοποιούσε μέσα σε διάστημα δέκα ημερών όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες του «Γηραιού», κάτι που όχι μόνο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής, αλλά οι παίκτες συνεχίζουν να ακολουθούν το δρόμο της προσφυγής, λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Οι υποχρεώσεις τρέχουν, λεφτά δεν υπάρχουν, ο Ηρακλής κινδυνεύει με διάλυση και ο Κύπριος επιχειρηματίας προσπαθεί να κερδίσει χρόνο με διάφορες δικαιολογίες. Δεν είναι μόνο οι δεκάδες οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, δεν είναι μόνο οι οφειλές προς τρίτους, δεν είναι μόνο η ανάγκη μεταγραφών, αλλά υπάρχει και ένα σοβαρό «αγκάθι», το οποίο δεν είναι άλλο από την εγγυητική για τη συμμετοχή των «κυανόλευκων» στο νέο πρωτάθλημα. Ο Φοίβος Μορίδης πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και δεσμεύτηκε πως θα βάλει το ποσό των 800.000 ευρώ που απαιτείται για να καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα, ενώ όσον αφορά στη στάση του Γιώργου Σπανουδάκη, σήμερα αναμένεται να είναι η μέρα της κρίσης. Ο πρώην μεγαλομέτοχος και πρόεδρος των «κυανολεύκων» θα κάνει υπομονή μέχρι το τέλος της εβδομάδας κι αν δει ότι τα πράγματα δεν αλλάζουν, τότε θα έχουμε νέες εξελίξεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ