Σάββατο 30 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ωρα ευθύνης για τους Αντιστασιακούς

Αρκετοί αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης εξαπατήθηκαν και πήγαν στο ΠΑΣΟΚ, που τάχα θα έβαζε τη δεξιά στο χρονοντούλαπο, αλλά όχι μόνο δεν την έβαλε στο χρονοντούλαπο, παρά εφαρμόζουν με τη ΝΔ τη δεξιά πολιτική της ΕΕ και του ΝΑΤΟ... Σήμερα είναι καθαρό πως οι αγωνιστές αυτοί που πίστεψαν πως το ΠΑΣΟΚ θα εφάρμοζε μια διαφορετική σοσιαλιστική πολιτική πρέπει να έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους μαζί με τους άλλους εργαζόμενους.

Ας σκεφθούν πως το ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησε κοντά 20 χρόνια το μόνο που έκανε είναι να εφαρμόζει ακραία δεξιά αντιλαϊκή πολιτική, απ' το 1985 και δώθε, όπως κάνει και η ΝΔ. Και αν τότε, με ευνοϊκές συνθήκες λόγω της ύπαρξης των σοσιαλιστικών χωρών, δεν εφάρμοσε φιλολαϊκή πολιτική το ΠΑΣΟΚ, να σκεφτούν πως, τώρα, τόσο το ΠΑΣΟΚ όπως και η ΝΔ, που είναι υπηρέτες του ιμπεριαλισμού της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και της Αμερικής, θα εφαρμόσουν ακόμα χειρότερη πολιτική από πριν.

Ετσι μονάχα ένα πανίσχυρο αντιιμπεριαλιστικό μέτωπο των λαών και στη χώρα μας με το ΚΚΕ, με μπροστάρηδες τους κομμουνιστές και τους συνεπείς δημοκρατικούς αγωνιστές μπορεί να βάλει φραγμό, να ανατρέψει τα σχέδια τους και τις αντιλαϊκές υπηρετικές κυβερνήσεις.

Σύντροφοι και συναγωνιστές Αντιστασιακοί οι εκλογές έρχονται. Βάλτε το χέρι στην καρδιά και αποφασίστε το. Σταματήστε να βοηθάτε και να στηρίζετε τα κόμματα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, ΛΑΟΣ και ΣΥΝ που εφαρμόζουν τη ΔΕΞΙΑ πολιτική της ΕΕ και υπηρετούν τον ιμπεριαλισμό. Εφθασε ο καιρός της συνείδησης και των ευθυνών που πρέπει να αναλάβουμε ψηφίζοντας το Κόμμα μας, το κόμμα του λαού, το ΚΚΕ.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟΣ

Αντιστασιακός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ