Παρασκευή 6 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στέλιος Κριεζής
Στέλιος Κριεζής
Φωτ.

Η άσβεστη μνήμη του συντρόφου, φίλου και κουμπάρου μας ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ, θα φέρει πάλι στον τάφο του, στο Κλήμα Δωρίδας - την ερχόμενη Κυριακή 8 Ιούλη - όλους εμάς που πριν από λίγο καιρό, τον συνοδέψαμε με θλίψη, στην τελευταία κατοικία του.

Για το Μενέλαο που αποδείχτηκε - στη μακρόχρονη πορεία της ζωής του - πιστός κομμουνιστής, αγωνιστής της αθάνατης Εθνικής Αντίστασης, συνειδητός εργαζόμενος, καλός σύζυγος, πατέρας, φίλος, δημιουργικός συγγραφέας-καλλιτέχνης - μαζί με τον αδελφό του Γιάννη - στην έκδοση των 19 εικονογραφημένων τόμων της Ελληνικής Μυθολογίας, προσφέρουμε για ενίσχυση του «Ριζοσπάστη» 60 ευρώ.

Κώστας και Κούλα Μαραγκουδάκη

* * *

Στη μνήμη της αγωνίστριας ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, η οποία πέθανε στις 3 Ιούλη 2007, μέλη του ΚΚΕ προσφέρουν στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Ζεφυρίου, 60 ευρώ.

***

Φωτ.

Στη μνήμη του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΡΙΕΖΗ, η σύζυγός του Ολγα και τα παιδιά του Νίκος και Ελένη, Ειρήνη και Πέτρος προσφέρουν 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Τριάδας» Κοκκινιάς.

***

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου, αγωνιστή και προπάντων φίλου μας, Παναγιώτη Πετρούνια, που «έφυγε» τόσο αναπάντεχα από κοντά μας, αντί για στεφάνι προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» 30 ευρώ στο Κόμμα, που τόσο πιστά υπηρέτησε μέχρι το τέλος της ηρωικής ζωής του για να μπορούμε εμείς οι νεότεροι και τα παιδιά μας να ζούμε σε έναν κόσμο καλύτερο. Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στη σύζυγό του Στέλλα και στην κόρη του Κωνσταντίνα.

Οικογένεια Κρεμμύδα


Μενέλαος Στεφανίδης
Μενέλαος Στεφανίδης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ