Σάββατο 7 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΧΙΣΤΟΥ
Μόνο λόγια από Γ. Ορφανό

Χωρίς κουβέντα για την έναρξη των εργασιών και συνεχίζοντας τις υποσχέσεις απάντησε ο υφυπουργός Αθλητισμού στη βουλευτή του ΚΚΕ Βέρα Νικολαΐδου που έφερε το θέμα στη Βουλή

Χωρίς να δώσει σαφή ένδειξη της αποπεράτωσης των έργων και με λογικές του στιλ «φταίνε οι προηγούμενοι», ο υφυπουργός Πολιτισμού Γιώργος Ορφανός απάντησε στη βουλευτή του ΚΚΕ Βέρα Νικολαΐδου που μετέφερε με Επίκαιρη Ερώτηση την απαίτηση των κατοίκων του Κορυδαλλού, άμεσα να υλοποιηθούν έργα προώθησης του λαϊκού αθλητισμού και πολιτισμού στο χώρο των Λατομείων Σχιστού με τη δημιουργία του αθλητικού κέντρου.

Ο Γ. Ορφανός, αναφερόμενος στο Αθλητικό Κέντρο Κορυδαλλού - το οποίο η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί με δημόσιες δηλώσεις κορυφαίων υπουργών της - είπε ότι «περιμένουμε την έγκριση του αναθεωρημένου προγράμματος δημοσίων επενδύσεων», ενώ κάνοντας αναφορά στο ιστορικό της υπόθεσης μίλησε για ευθύνες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που αφορούν στο μη έγκαιρο σχεδιασμό του έργου. Επίσης, υποστήριξε ότι για το έργο έχουν δεσμευτεί τα απαραίτητα κονδύλια.

«Δε μας απασχολεί τώρα τι έγινε με την προηγούμενη κυβέρνηση» δήλωσε ανταπαντώντας η Βέρα Νικολαΐδου και σημείωσε ότι «έχει κριθεί αρκετές φορές και γι' αυτό ακριβώς λέμε ότι οι ευθύνες ανήκουν και στους δύο». Τόνισε για τα λατομεία Σχιστού ότι «ο χώρος είναι υπερτοπικού χαρακτήρα και εκεί πρέπει να γίνουν έργα πολιτισμού, αθλητισμού, πρασίνου για τα οποία δεν κάνετε κουβέντα». Η βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε ότι παρά τις υποσχέσεις που έχουν δοθεί, ουσιαστικά το μόνο που έγινε είναι ένα ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ και επισήμανε ότι το «πακέτο» των έργων που προβλέπονται από τη νομοθεσία «αφορά το Δήμο Κορυδαλλού, ένα δήμο με περισσότερο από 100 χιλιάδες κατοίκους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ