Τρίτη 10 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΓΟΡΑΣ
Εμεινε στις υποσχέσεις

Την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της έναρξης των έργων καταγγέλλουν με Ερώτησή τους οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής και Τάκης Τσιόγκας

Αλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που δείχνει την αδιαφορία της κυβερνητικής πολιτικής για το μαζικό λαϊκό αθλητισμό και στην επαρχία αποτελεί η περίπτωση της ανέγερσης κλειστού γυμναστηρίου στη Ζαγορά Πηλίου. Οπως καταγγέλλουν με Ερώτησή τους προς τον υπουργό Πολιτισμού οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής και Τάκης Τσιόγκας, το έργο έχει υποστεί αδικαιολόγητη καθυστέρηση περίπου ένα χρόνο με αποτέλεσμα η νεολαία της περιοχής να μένει χωρίς χώρο άθλησης. Συγκεκριμένα, στην Ερώτηση των δυο βουλευτών αναφέρονται τα εξής: «Ανήσυχοι είναι οι κάτοικοι, φορείς και κυρίως η νεολαία της Ζαγοράς από την αδικαιολόγητη καθυστέρηση έναρξης των εργασιών κατασκευής του κλειστού Γυμναστηρίου Ζαγοράς στη θέση "Αθωνας". Το έργο προϋπολογισμού 1,3 εκατ. ευρώ με χρηματοδότηση από τη ΓΓ Αθλητισμού έχει δημοπρατηθεί από τον προηγούμενο χρόνο και παρότι από τότε έχει περάσει αρκετός χρόνος δεν έχει ακόμα υπογραφεί η Σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο ώστε να αρχίσουν οι εργασίες.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ.Υπουργός

Γιατί ενώ κοντεύει χρόνος από τη δημοπράτηση του "κλειστού Γυμναστηρίου Ζαγοράς" δεν έχει ακόμη υπογραφεί η Σύμβαση με τον ανάδοχο του έργο.

Τι μέτρα πρόκειται να πάρει ώστε άμεσα να γίνει η υπογραφή της Σύμβασης με τον ανάδοχο και να εγκατασταθεί ώστε να αρχίσουν οι εργασίες χωρίς άλλη καθυστέρηση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ