Τρίτη 10 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Αποχωρεί από την ΕΡΤ

Αποχωρεί από την ΕΡΤ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γενικός διευθυντής τηλεόρασης της ΕΡΤ Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Προβληματισμός υπάρχει στην κυβέρνηση εάν θα ορίσει νέο γενικό διευθυντή τηλεόρασης πριν ή μετά τις εκλογές σε περίπτωση που αυτές γίνουν το φθινόπωρο. Η κυβέρνηση είχε τοποθετήσει τον Κώστα Σπυρόπουλο στη θέση του γενικού διευθυντή τηλεόρασης στις 12/10/04.

Ηδη από την ΕΡΤ έχει αποχωρήσει ο εντεταλμένος σύμβουλος του διευθύνοντος συμβούλου και προέδρου της ΕΡΤ Γιώργος Χουλιάρας, ο οποίος έχει «μετακομίσει» στον ALPHA αναλαμβάνοντας τα ηνία του σταθμού. Παράλληλα, έφυγε από τον ALPHA και πήγε στην ΕΡΤ η Σεμίνα Διγενή, η οποία εκτός από την παρουσίαση δύο εβδομαδιαίων εκπομπών που θα κάνει, αναλαμβάνει και χρέη συμβούλου του προέδρου για θέματα προγράμματος.

Στο μεταξύ, ακόμα δεν έχει γίνει προκήρυξη για τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ μετά τη λήξη της θητείας του και ο Χρήστος Παναγόπουλος είναι, όπως ορίστηκε και από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΡΤ. Φυσικά, η προκήρυξη είναι τυπική διαδικασία, αφού οι πρόεδροι της ΕΡΤ διορίζονται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ