Τετάρτη 30 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
Τηλεόραση
Οι δεινόσαυροι και οι καβαλάρηδες

Σκηνή από την ταινία του Στ. Σπίλμπεργκ «Τζουράσικ Παρκ» (STAR 22.00)
Σκηνή από την ταινία του Στ. Σπίλμπεργκ «Τζουράσικ Παρκ» (STAR 22.00)
Οι φίλοι του υπερθεάματος, οι φίλοι του Στίβεν Σπίλμπεργκ θα προτιμήσουν απόψε την υπερπαραγωγή προϊστορικής φαντασίας, τη δημιουργία του «Τζουράσικ Παρκ», που θα θα παρουσιαστεί στις 22.00 από το STAR. Ενας εκκεντρικός πολυεκατομμυριούχος προσκαλεί δυο παλαιοντολόγους να επισκεφτούν το ιδιωτικό του νησί, εκεί όπου ο ίδιος έχει φτιάξει ένα παράξενο πάρκο με ζωντανούς δεινόσαυρους. Ολα μοιάζουν να κυλούν ομαλά, σχεδόν ειδυλλιακά, μέχρι τη στιγμή που τα τρομακτικά προϊστορικά ζώα αποφασίζουν να επιβληθούν και να κυβερνήσουν τον τόπο!... Ο Σπίλμπεργκ έχει βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο του Μάικλ Κράιτον και σκηνοθετεί με αριστοτεχνικό τρόπο αυτή την πληθωρική εμπορική ταινία. Με τον Σαμ Νιλ.

Από την ΕΤ-3 στις 24.00 «Ποτέ δεν είναι αργά» του Τζιλ Γουόκερ. Τέσσερις φίλοι προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν χρήματα για να κάνουν την κηδεία ενός φίλου τους. Ενας από αυτούς, ο πιο ασθενικός, ζητά από τον χρηματιστή του να του δώσει το ποσό που χρειάζονται, αλλά εκείνος κυνικά του απαντά ότι ο λογαριασμός του είναι άδειος, ότι δεν έχει μείνει πεντάρα τσακιστή, με λίγα λόγια ότι έκλεισε, με αποτέλεσμα ο έρημος πελάτης να πάθει έμφραγμα και να πεθάνει. Οι τρεις πια φίλοι που απέμειναν χρειάζονται τα διπλά χρήματα για να καλύψουν δύο κηδείες, αλλά και μεγάλη τόλμη για να τιμωρήσουν τον ένοχο: τον χρηματιστή. Με την Ολυμπία Δουκάκη.

Από το STAR στις 00.45 «Καβαλάρηδες Σωτηρίας» του Τσαρλς Χέιντ. Ενας μυστηριώδης ξένος έρχεται να βοηθήσει τη δυναμική ιδιοκτήτρια ενός ράντσου στην Αγρια Δύση, η οποία απειλείται από μια θρησκευτική αίρεση. Είναι μια ακόμη κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Ζέιν Γκρέιν, που πρωτοέγινε ταινία το 1918, αλλά ίσως είναι και η πιο επιτυχημένη εκδοχή και καλύτερη σκηνοθετημένη ταινία. Με τον Εντ Χάρις.

Από το MEGA στις 23.30 «Εχθρός εκ φύσεως» του Ντάγκλας Τζάκσον.

Ενας χρηματιστής από τη Βοστόνη ξαφνικά βλέπει τις προσπάθειες μιας ολόκληρης ζωής να καταρρέουν. Και αυτό διότι η επιχείρησή του, μετά από λανθασμένες κινήσεις, είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Στην απεγνωσμένη προσπάθειά του να περισώσει ό,τι μπορεί και να ανορθώσει την επιχείρησή του, ζητά τη βοήθεια ενός νέου και φιλόδοξου άνδρα και σε λίγο διάστημα θα διαπιστώσει τη σκοτεινή πλευρά του βοηθού του, αλλά και το τρομερό μυστικό της γυναίκας του που το έκρυβε πολύ καλά για 25 χρόνια. Με τον Ντόναλντ Σάδερλαντ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ