Σάββατο 21 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ
Ωρα πρόκρισης

Περίπου 90 λεπτά και ένα βαθμό, μακριά από την 4άδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος «U-19», βρίσκεται η Eθνική Νέων. Αντιμετωπίζει σήμερα (19.00, ΝΕΤ) την αντίστοιχη της Ισπανίας και της αρκεί η ισοπαλία για να σφραγίσει το εισιτήριο. Το οποίο μπορεί να εξασφαλίσει ακόμα και σε περίπτωση ήττας, ανάλογα με την κατάληξη της ετέρας αναμέτρησης του α' ομίλου, μεταξύ Αυστρίας - Πορτογαλίας, που διεξάγεται την ίδια ώρα.

Ο Ν. Νιόπλιας δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Δημούτσο, Ιωαννίδη και τον τραυματία Ανδρούτσο. Αναγνωρίζει τη σοβαρότητα των απουσιών, αλλά προσθέτει πως «σημαντικοί και αξιόλογοι είναι και υπόλοιποι παίκτες. Αλλωστε, η επιλογή των παιδιών που πήραμε στην Αυστρία, έγινε με κριτήριο την ικανότητά τους ν' ανταποκρίνονται σε πολλές θέσεις και στις απαιτήσεις των αγώνων, όποτε τους ζητηθεί».

Χαρακτήρισε την κάτοχο του τροπαίου Ισπανία «μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της Ευρώπης» και πρόσθεσε: «Πρόκειται για ένα δύσκολο αγώνα για εμάς, αλλά νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και για τους Ισπανούς. Διαίσθησή μου είναι ότι θα προκριθούμε στην τετράδα της διοργάνωσης, αλλά δεν αρκεί μόνο η δική μου διαίσθηση. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης και η απόδοση της ομάδας μας. Θα πρέπει και θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα αυτόν. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε. Το σημαντικό για εμάς είναι η καλή και σταθερή μας απόδοση στους δύο πρώτους αγώνες και όχι απλά και μόνο η συγκομιδή των βαθμών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ