Κυριακή 12 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ηλεκτρονικών Υπολογιστών «Ντιπ Τζούνιορ», που πρόσφατα νίκησε στην Ελίστα της Καλμουχίας το πρόγραμμα «Ντιπ Φριτζ», θα αντιμετωπίσει στο τέλος του 2007 το νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή που θα αναδειχτεί από την τελική φάση του παγκόσμιου πρωταθλήματος που θα γίνει το Σεπτέμβρη στο Μεξικό.

Το αποτέλεσμα αυτού του ματς είναι ήδη γνωστό από... τώρα, αφού πλέον ο άνθρωπος δεν μπορεί να νικήσει τη «μηχανή» που έχει τη δυνατότητα να εκτιμήσει 20 έως 30 εκατομμύρια θέσεις σ' ένα μόλις δευτερόλεπτο!

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ GM Στέλιος Χαλκιάς ήταν ο νικητής του Διεθνούς Τουρνουά που έγινε στο Χάρλεμ της Ολλανδίας με τη συμμετοχή 150 σκακιστών και σκακιστριών. Ο Χαλκιάς είχε καλύτερο συντελεστή από τον ισόβαθμό του Μπερέλοβιτς (Ουκρανία, βαθμούς 5 1/2), ενώ με 5 βαθμούς ακολούθησαν ισχυροί σκακιστές όπως οι Ολλανδοί Γιαν Τίμαν, Νίμποερ και Σοομβερβόου, ο Γερμανός Γκλεκ και ο Ισραηλινός Αφέκ.

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 39 χρόνων σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα ο ισχυρός Ρώσος γκραντ-μετρ Μαξίμ Σορόκιν, ο οποίος ήταν αναλυτής του Ρώσου GM Ρουμπλέβσκι στα πρόσφατα ματς των διεκδικητών. Ο Σορόκιν έκανε μεγάλη καριέρα σαν προπονητής - αναλυτής στην Ινδία, αναδεικνύοντας σε σημαντική σκακιστική δύναμη την Εθνική Ινδίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ