Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ
Ελαμψαν οι άλτες

Ο Κώστας Κουκοδήμος και ο Λάμπρος Παπακώστας έκλεψαν την παράσταση στο Ολυμπιακό Μίτινγκ Στίβου που έγινε στο Καυτατζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης, που αποτέλεσε και την πρόβα τζενεράλε των αθλητών μας πριν τους Αγώνες του Σίδνεϊ. Ο Κουκοδήμος έδειξε ότι βρίσκεται σε αγωνιστική φόρμα καθώς το άλμα του στα 8,09 μέτρα ήταν και η καλύτερη ελληνική επίδοση στο μήκος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελληνας πρωταθλητής δεν ολοκλήρωσε το αγώνισμά του καθώς αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση.

Από την άλλη, ο Λάμπρος Παπακώστας έδειξε ότι μπορεί ακόμα καλύτερα από τα 2.30 μέτρα που πέρασε με την τρίτη προσπάθεια καθώς στα 2.33 μ. από λάθη δεν πέρασε. Παρ' όλα αυτά κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο ύψος, πίσω από τον Καναδό Μπόσγουελ που πέρασε με επιτυχία τα 2.32μ.

Στο τριπλούν γυναικών η Ολγα Βασδέκη προτίμησε να μην αγωνιστεί και επιβαρύνει και άλλο την κατάστασή της. Ως γνωστόν, η Ελληνίδα αθλήτρια είχε τραυματιστεί και οι ενοχλήσεις που νιώθει δεν της επιτρέπουν να ρισκάρει. Αντίθετα, η Μάρκου αγωνίστηκε και κατέλαβε την 4η θέση.

Στο άλμα εις μήκος η Ξάνθου με ένα μόλις έγκυρο άλμα (!) πήρε τη δεύτερη θέση καθώς το 6.64μ. που πήδηξε ήταν αρκετό για πλασαριστεί πίσω από την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Μολντάβο που έφτασε τα 6.70μ.

Στα 400 μέτρα μετ' εμποδίων ο Περικλής Ιακωβάκης πραγματοποιώντας μια πολύ καλή κούρσα πήρε τη δεύτερη θέση με χρόνο 49'' και 35 εκατοστά, που παράλληλα είναι και η δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ