Τετάρτη 15 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Εξισώσεις του ... έρωτα

Χωρίς ιδιαίτερο κινηματογραφικό ενδιαφέρον θα «κυλήσει» η αυριανή βραδιά. Παρ' όλα αυτά, αν επιλέξετε να μείνετε σπίτι, στη 01.00 από τη ΝΕΤ θα μεταδοθεί η ιταλική κωμωδία με τίτλο «Μακαρόνι», σε σκηνοθεσία Ετόρε Σκόλα.

Ο Ρόμπερτ Τράβεν, στη διάρκεια του Β` Παγκοσμίου Πολέμου, δημιούργησε ένα ρομαντικό ειδύλλιο με την Μαρία, την αδερφή του Ιταλού φίλου του Αντόνιο Τζασιέλο. Ο πόλεμος τελείωσε και ο Ρόμπερτ γύρισε στην Αμερική, όμως ο Αντόνιο κράτησε ζωντανό το ειδύλλιο, στέλνοντας ερωτικά γράμματα στην αδερφή του, προσποιούμενος ότι τα στέλνει ο Ρόμπερτ. Μετά από πολύ καιρό, οι τρεις άνθρωποι θα ξαναβρεθούν και θα θυμηθούν τα παλιά, ενώ οι αποκαλύψεις θα αρχίσουν να σκάνε σαν πυροτεχνήματα... Ο Ετόρε Σκόλα σκηνοθετεί μιαν απολαυστική κωμωδία με τον Τζακ Λέμον και τον Μαρτσέλο Μαστρογιάνι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Παίζουν, επίσης, οι Ντόρια Νικολόντι και Μαρία Λουίζα Σαντέλα.

«Ερωτικές εξισώσεις». Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής 1994 σε σκηνοθεσία Φρεντ Σκέπισι.

Ο Εντουαρντ Γουόλτερς, μηχανικός αυτοκινήτων, ερωτεύεται κεραυνοβόλα την Κάθριν Μπόιντ. Ομως, η τελευταία διατηρεί δεσμό με τον υπερφίαλο Τζέιμς Μόρελαντ. Παρ' όλα αυτά, ο θείος της Κάθριν, που δεν είναι άλλος από τον ...Αλμπερτ Αϊνστάιν, συμπαθεί τον Εντουαρντ και με τη βοήθεια των φίλων του καταστρώνει ένα σχέδιο για να ρίξει την Κάθριν στην αγκαλιά του νεαρού... Παίζουν οι Τιμ Ρόμπινς, Μεγκ Ράιαν και Γουόλτερ Ματάου(STAR, 22.00).

«Ευχήσου να ζήσεις». Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 1993 σε σενάριο και σκηνοθεσία Κρίστοφερ Κόπολα.

Κατά τη διάρκεια μιας παράνομης επιχείρησης, ο Τζο σκοτώνει κατά λάθος τον πατέρα του, Μάικ. Προσπαθώντας να εκπληρώσει την τελευταία του επιθυμία, ο Τζο καταστρώνει ένα σχέδιο εναντίον του δίδυμου αδερφού του πατέρα του, Λου. Οσο το σχέδιο εξελίσσεται, οι αλήθειες, που αποκαλύπτονται, σοκάρουν, γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Παίζουν οι Νίκολας Κέιτζ, Τσάρλι Σιν, Μάικλ Μπιν, Σάρα Τρίγκερ και Πίτερ Φόντα(ALPHA, 01.30).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ