Παρασκευή 17 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Μεταδόσεις του Δεύτερου Προγράμματος

Μια επιλογή από τις καλύτερες συναυλίες της χρονιάς, αλλά και τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές εκδηλώσεις, σε απευθείας μετάδοση, κάνει το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 τις οποίες μεταδίδει όλο τον Αύγουστο.

Απόψε στις 22.00, το Δεύτερο Πρόγραμμα παρουσιάζει τον Χρήστο Θηβαίο και τον Γιώργο Ανδρέου στο «Μυστήριο τρένο» τους, σε μια βραδιά από τη μουσική σκηνή «Δίπλα στο ποτάμι».

Την Παρασκευή 24 Αυγούστου στις 22.00, το Δεύτερο Πρόγραμμα ταξιδεύει στο Πήλιο και επισκέπτεται τη διοργάνωση «Μουσικό Χωριό 2007», που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στον Αγιο Λαυρέντιο Πηλίου. Από εκεί θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση τη συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα και του Ψαραντώνη, οι οποίοι συναντώνται για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής. Τη συναυλία θα παρουσιάσει η Ελενα Διάκου.

Ο Αύγουστος κλείνει με τη συναυλία του Αργύρη Μπακιρτζή την Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 10 το βράδυ, με τους «Χειμερινούς Κολυμβητές» από τη μουσική σκηνή «Στον αέρα», οι οποίοι θα αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι με παλιά και νεότερα τραγούδια τους. Τις συναυλίες επιμελήθηκαν και παρουσιάζουν η Γιάννα Τριανταφύλλη και ο Πάνος Χρυσοστόμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ