Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
φωτο αρχείου

Η ΚΟΒ Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος προσφέρει στη μνήμη του φίλου, συντρόφου, αγωνιστή ΠΑΥΛΟΥ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της Αχτίδας Βιομηχανίας του Κόμματος.

***

Με τη συμπλήρωση 5 χρόνων από το θάνατο του συζύγου μου ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΠΑΧΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ, προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Χιλιαδούς Βόλου Μαγνησίας, για τον εκλογικό αγώνα.

Νίκη Κιρμά

***

Φωτο Ν. Καφαντάρη αρχείο

Συμπληρώθηκαν 2 χρόνια, στις 22.6.2007, από το θάνατο του αδερφού μου ΝΙΚΟΥ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ, προέδρου του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ Γαλατσίου. Επίσης, για τους γονείς μου, που έφυγαν ταλαιπωρημένοι από τις εξορίες και τα βασανιστήρια, ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ και ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ. Και για τα αδέρφια μου ΕΛΕΝΗ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ και ΔΑΝΑΟ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ, αγωνιστές της ΕΠΟΝ και του ΕΛΑΣ, προσφέρω 50 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, για τις εκλογές, μέσω ΚΟ Ν. Φιλαδέλφειας.

Ουρανία Καφαντάρη - Κατσιέρη

***

φωτο αρχείο

Πέρασαν 18 μήνες που «έφυγε» τόσο νέος ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΘΑΚΟΣ, γιος του αγωνιστή - κομμουνιστή Πάνου Σταθάκου.

Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ν. Χαλκηδόνας.

Ο σ. Λύσανδρος Ταμουρίδης

***

φωτό αρχείο

Στη μνήμη του συναγωνιστή ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ από την Αλαγονία Ταϋγέτου που είχε λάβει μέρος στην ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση στο Σώμα της Λαϊκής Πολιτοφυλακής και καταδικάστηκε σε θάνατο και παρέμεινε κλεισμένος στα μπουντρούμια της Τρίπολης. Τώρα που έφυγε πριν έξι μήνες από κοντά μας, η γυναίκα του, αντί μνημοσύνου, προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ της κεντροανατολικής πόλης της Καλαμάτας και 100 ευρώ στη Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας της ΠΕΑΕΑ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΘΑΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΘΑΚΟΣ
Η γυναίκα του Τασία Χριστοδουλάκη

***

φωτο αρχείο

Στις 9.9.2007, στο Μπισχίνι Ηλείας, θα γίνει το εξάμηνο μνημόσυνο της ΖΑΧΑΡΟΥΛΑΣ(ΛΟΥΛΑΣ) ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ, πιστής οπαδού του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της, ο σύζυγός της Δημήτρης και ο κουνιάδος της Νικόλας προσφέρουν στο ηρωικό κόμμα τους, το ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Γαλατσίου, 50 ευρώ ο καθένας για ενίσχυση του εκλογικού αγώνα.


ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ (ΛΟΥΛΑ) ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ (ΛΟΥΛΑ) ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΥΛΟΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κων. Χριστοδουλάκης
Κων. Χριστοδουλάκης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ