Σάββατο 2 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Μετρά τις δυνάμεις της

Με στόχο να προσανατολιστεί προς την οδό της νίκης και της επιτυχίας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των ανδρών, εξακολουθεί να προετοιμάζεται σε εντατικούς ρυθμούς. Μετά τα τουρνουά του Ρίο ντε Τζανέιρο και της Ισπανίας, οι Ελληνες διεθνείς ρίχνονται σήμερα στη μάχη της 2ης ημέρας του τουρνουά «Ακρόπολις που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ. Αντίπαλος της ομάδας του Κώστα Πετρόπουλου είναι η Βραζιλία, κόντρα στην οποία οι διεθνείς μας θα προσπαθήσουν να... σβήσουν το πρόσφατο εφιαλτικό παρελθόν, δηλαδή την ταπεινωτική ήττα που υπέστησαν με 24 πόντους διαφορά. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 21.45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΑΝΤ 1. Αργά χτες το βράδυ, η Εθνική μας αντιμετώπιζε την Ουγγαρία. Σημειώνεται επίσης ότι αύριο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει στο «Ακρόπολις» τη Ρωσία (21.10, ΑΝΤ 1).

  • Πρεμιέρα στα... παρκέ κάνει σήμερα ο Πανιώνιος, ο οποίος σε ανεπίσημο αγώνα στο διεθνές τουρνουά «Νόβο Μέστο» της Σλοβενίας αντιμετωπίζει την Πιβοβάρνα (19.00).
  • Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μίλαν Γκούροβιτς βρίσκεται ο Αρης, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρώσει και τυπικά τη συνεργασία του με τον παίχτη αύριο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ