Κυριακή 26 Αυγούστου 2007 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣTH ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΚΗΣ
Φωτο αρχείο

Στη μνήμη του σ/φου ΜΠΑΜΠΗ ΑΡΓΥΡΙΟΥ που έφυγε από κοντά μας τη μέρα των νομαρχιακών και δημοτικών εκλογών, η σύζυγός του, συντρόφισσα Ελένη Κοτούπα, προσφέρει στη ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών της οποίας ήταν Γραμματέας, 200 ευρώ για την ενίσχυση του εκλογικού αγώνα.

***

Ο αγωνιστής Λύσανδρος Ταμουρίδης, στη μνήμη όλων των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, προσφέρει στο ηρωικό ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Χαλκηδόνας, το ποσό των 1.000 ευρώ, για την πιο αποτελεσματική δράση του μπροστά στις εκλογές της 16ης Σεπτέμβρη. Επίσης, προσφέρει 200 ευρώ στο «Ριζοσπάστη». Στο όνομα όλων των ηρωικών νεκρών, των αγωνιστών της ΕΑ και του ΔΣΕ καλώ όλους τους αντιστασιακούς, τους μαχητές και μαχήτριες του ΔΣΕ να συστρατευθούμε ξανά με το ΚΚΕ ώστε με την ψήφο μας και την ψήφο του λαού να βγει πιο ισχυρό από τις εκλογές το Κόμμα. Για να δυναμώσει το ΚΚΕ, κόμμα των ηρωικών αγώνων και θυσιών, της λαϊκής αντίστασης και αντεπίθεσης, που, 90 χρόνια τώρα από την ίδρυσή του, βρίσκεται στην πρωτοπορία των λαϊκών - ταξικών αγώνων. Που, σήμερα, παλεύει για τη λαϊκή οικονομία και τη Λαϊκή Εξουσία και, πάντα, για το σοσιαλισμό. Καλώ τους συναγωνιστές να ψηφίσουν στις εκλογές το ΚΚΕ, το Κόμμα της Εθνικής μας Αντίστασης, του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ, του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας που έγραψε την τρίχρονη εποποιία ενάντια στον αγγλοαμερικάνικο ιμπεριαλισμό και στο μοναρχοφασισμό. Εμπρός για ισχυρό, ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΑΛΟΚΩΣΤΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΑΛΟΚΩΣΤΑΣ
Λύσανδρος Ταμουρίδης, Αντιστασιακός - Λοχαγός του ΔΣΕ

***

(Φωτο Αρχείο)

Στη μνήμη των αδελφών μου ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ(ΛΑΕΡΤΗ), γραμματέα της ΕΠΟΝ Κεφαλονιάς - Ιθάκης που έφυγε από τη ζωή στις 14 Φεβρουαρίου 1998 και ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ(ΤΑΣΟΥ), υπεύθυνου ΕΠΟΝίτικου Τύπου που εκτελέστηκε στις 14 Ιουλίου 1944 από τους Γερμανούς κατακτητές, και ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΙΤΣΗ που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Προσφέρω στη ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ 500 ευρώ για τη μάχη των εκλογών της 16ης Σεπτέμβρη.

Μαριάνθη Γαλιατσάτου-Αννίνου

***

φωτο αρχείο

Στις 25 Αυγούστου συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από το θάνατο του ΚΩΣΤΑ ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ, μέλους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του η αδελφή του Ελπίδα Αργυρούδη προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Σφαγείων Καλλιθέας του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του ΑΧΙΛΛΕΑ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ από το Μικρόκαστρο Βοΐου Κοζάνης, μαχητή του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, η σύζυγός του Ζωή προσφέρει 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Μικροκάστρου. Ο Αχιλλέας Ριζόπουλος ήταν από τους πρώτους αντάρτες της περιοχής στο ΔΣΕ όπου και τραυματίστηκε. Υπήρξε πολιτικός πρόσφυγας στη ΛΔ Πολωνίας. Πιστός και αταλάντευτος μέχρι το τέλος της ζωής του στο ΚΚΕ και στο μαρξισμό-λενινισμό.

***

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΣΑΡΑΒΑΝΟΥ, Αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, τα παιδιά του Βιολέτα και Νίκος Υδριώτης προσφέρουν 50 ευρώ στην ΚΟ Ανδρου για να πάει καλύτερα ο εκλογικός αγώνας του ΚΚΕ.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΔΗΣ
***

Φωτο σε χαρτι

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου και φίλου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΚΡΟΠΙΟΥ ο οποίος έφυγε από κοντά μας ένα χρόνο πριν, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Τυρνάβου, 50 ευρώ.

***

(φωτο της Κατερίνας αρχείο)

Στις 23 Αυγούστου έκλεισαν κιόλας επτά χρόνια που έφυγε από κοντά μας η κόρη μου ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΝΔΡΙΩΤΗ, μέλος του ΚΚΕ, εκπαιδευτικός. Επίσης, στις 29 Απρίλη έκλεισαν οκτώ χρόνια που μας άφησε για πάντα ο σύζυγός μου ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (Νώντας), συνδικαλιστής κλωστοϋφαντουργός.

Στη μνήμη των δύο αγαπημένων μου προσώπων προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την επιτυχία της προεκλογικής του καμπάνιας.

Κούλα Γιαννοπούλου

***

Πρόσφατα στην Κοπεγχάγη, έφυγαν από κοντά μας σε σχετικά νεαρή ηλικία δύο αγαπημένοι και αξιόλογοι σύντροφοι. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ ή Ψαράς και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, γνωστός ως Τσιλάγρας. Μετανάστευσαν και οι δύο από τις αρχές της δεκαετίας του '60 αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Παρά τις δυσκολίες εκείνης της εποχής, το ταξικό ένστικτο τους κράτησε δίπλα στο κόμμα της εργατικής τάξης, το ΚΚΕ, και συνέβαλαν ενεργά στους αγώνες των μεταναστών ενάντια στη δικτατορία. Εφυγαν κι οι δυο με το παράπονο ότι η Κοινότητα Ελλήνων Δανίας στην οποία είχαν προσφέρει πολλά, και η οποία λειτουργούσε σαν χώρος συσπείρωσης των λίγων Ελλήνων που έχουν μείνει στη Δανία, έμεινε χωρίς αίθουσα λόγω της αδιαφορίας της ελληνικής πολιτείας και παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις για βοήθεια κυβερνητικών παραγόντων και στελεχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)
ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)
Οι φίλοι και σύντροφοί τους στη Δανία, αντί για στεφάνι, προσφέρουμε, μέσω της ΚΟ Δανίας, 2.000 κορόνες για το «Ριζοσπάστη», τη μόνη εφημερίδα που στέκεται στο πλευρό των μεταναστών, και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μια καλύτερη ζωή και στην Ελλάδα και στη Δανία.

***

Στη μνήμη του σ. ΛΕΥΤΕΡΗ(Καραγκιοζοπαίχτη), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης που συμμετείχε στην πρώτη ανταρτοομάδα στα Πιέρια, με έδρα τη Συκιά Ν. Ημαθίας κι όπου συναντήθηκε - γνωρίστηκε με τον αγωνιστή Σταύρο Ματσούκα από το χωριό Κολυνδρός Πιερίας. Ο Λευτέρης έλαβε μέρος σε πολλές και δύσκολες μάχες με τους γερμανοφασίστες κατακτητές και τους γερμανοντυμένους συνεργάτες τους. Αναφέρουμε μόνο μία, τη μάχη του Κούκου στο Ν. Πιερίας. Σ' αυτή τη μάχη ο Λευτέρης με τον Σταύρο Ματσούκα, εκτελώντας εντολή του διοικητή της Ομάδας Κρούσης στην οποία υπηρετούσαν, πλησίασαν στα 15 μέτρα με κίνδυνο της ζωής τους και ανατίναξαν με το μπαζούκας, που χειριζότανε ο Λευτέρης, τα τελευταία οχυρά των Γερμανών κατακτητών και των συνεργατών τους στον Κούκο.

Ο Γιάννης Ματσούκας, στη μνήμη του αγωνιστή Λευτέρη, προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΘ.

***

Φωτο αρχείο

Στη μνήμη του πατέρα μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΜΠΡΑΚΟΥ, τον οποίο δολοφόνησαν οι χίτες στον Πάρνωνα, καθώς επίσης στη μνήμη της μητέρας μου που πέθανε με τα ιδανικά του ΚΚΕ προσφέρω μέσω της ΚΟ Πετρούπολης του ΚΚΕ 150 ευρώ.

Η κόρη τους Σοφία Βλάχου

***

φωτο χαρτί

Στις 6 Αυγούστου συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από το θάνατο της αγαπημένης μας αδελφής ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΠΕΡΝΕΚΑ.

Στη μνήμη της προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Πετρούπολης.

Ασημίνα Λάμπρου - Ελένη Παπαδοπούλου

***

φωτο

Στις 19 Ιούλη 2007 έφυγε από κοντά μας η αγωνίστρια και πιστή οπαδός του ΚΚΕ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ (ΣΤΥΛΑΒΑ) στα 103 της χρόνια. Τακτική αναγνώστρια του «Ρ» μέχρι το θάνατό της. Επιθυμία της ήταν, αντί για στεφάνι, να ενισχύσουμε το ΚΚΕ. Τα μέλη της ΚΟΒ Γαλλικού (Ν. Σάντα), αντί για στεφάνι, προσφέρουν στο ΚΚΕ, για την ενίσχυσή του, 100 ευρώ.

ΒΕΝΕΤΣΑΝΗΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΕΝΕΤΣΑΝΗΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Προσφέρουν επίσης: Η κόρη της Ολγα 50 ευρώ και η συντρόφισσα Ολγα Χριστοδουλίδου 100 ευρώ.

***

Στη μνήμη του πρόσφατα αποβιώσαντος κομμουνιστή ΘΑΝΑΣΗ ΝΕΡΑΤΖΗ, από το Περιστέρι, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Μαρκόπουλου, 50 ευρώ.

Βαρβάρα Σκουλάξενου

***

φωτο αρχεί

Στη μνήμη των συντρόφων μου ΒΕΝΕΤΣΑΝΗ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, που σ' όλη του τη ζωή αγωνίστηκε για να δει ο λαός καλύτερες μέρες και πλήρωσε τους αγώνες του με πολύχρονες φυλακίσεις και εξορίες σε Μακρονήσι, Αϊ - Στράτη. Επίσης στη μνήμη του ΟΡΕΣΤΗ ΜΑΚΡΙΔΗ που βασανίστηκε άγρια στα κρατητήρια της Ασφάλειας και καταδικάστηκε σε θάνατο από έκτακτο στρατοδικείο και εκτελέστηκε τον Ιούνη του 1948, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης Σαφράμπολης Περισσού.

Δέσποινα Βενετσανοπούλου

***

φωτο

Στις 24 Αυγούστου έκλεισε χρόνος που χάσαμε τον αγαπημένο μας ΓΙΩΡΓΟ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗ, πρόεδρο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Θεσ/νίκης. Ακούραστος αγωνιστής, το γραφείο του Σωματείου ήταν το δεύτερο σπίτι του. Ητανε αγαπητός απ' όλους. Ακόμη και από το κρεβάτι του πόνου καθοδηγούσε το Σωματείο. Δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ.

Στη μνήμη του η γυναίκα του Δώρα προσφέρει 100 ευρώ στο κόμμα του, το ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Συκεών Θεσσαλονίκης.

***

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, που έφυγε από κοντά μας τον Ιούλιο και με τη συμπλήρωση 40 ημερών την Κυριακή 26 Αυγούστου, η οικογένεια της Καλλιόπης Παναγοπούλου προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (Λαέρτης)
ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (Λαέρτης)
Σε ευχαριστούμε γιατί σήμερα ζούμε ελεύθεροι χάρη και στις δικές σου μάχες, εξορίες - φυλακές και τις αξίες που μας δίδαξες. Καλό ταξίδι σύντροφε.

Η οικογένεια: Καλλιόπη -Γιώργος - Παναγιώτης Παναγοπούλου.

***

Φωτο χαρτί

Στη μνήμη του αγαπημένου μου αδελφού ΓΙΩΡΓΗ ΣΑΚΑΛΗ, αγωνιστή της ΕΠΟΝ, στην Κοζάνη, και στον Εμφύλιο μαχητή του ΔΣΕ όπου υπηρέτησε ως σύνδεσμος της Διοίκησης της 107 Ταξιαρχίας και έπεσε μαχόμενος ηρωικά στις 8 Αυγούστου 1949 στο Γκόλιο Κάμενικ στο Γράμμο.

Στη μνήμη του η αδελφή του Ελένη Σακαλή - Ανάγνου, αντάρτισσα του ΕΛΑΣ και πρωτοπόρα μαχήτρια του ΔΣΕ απ' τον Αύγουστο 1946, ανθυπολοχαγός του Υγειονομικού στην 16 Ταξιαρχία που σε όλη της τη ζωή παραμένει πιστή στα ιδανικά του ΚΚΕ. Στη μνήμη του αδελφού μου προσφέρω, μέσω της ΚΟ Κηφισιάς, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 100 ευρώ και για ενίσχυση του «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ.

***

φωτο 2

Στη μνήμη των νεκρών του Αγώνα μας, του ΔΣΕ 1946-'49, του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ(Παλιούρα) από τα Θεοδώριανα Αρτας. Γεννήθηκε στα 1912. Σκοτώθηκε τον Απρίλη του 1947 στο χωριό Μελάτες Αρτας, από τις παρακρατικές οργανώσεις των ΜΑΥδων της περιοχής, των γνωστών Βοηδαραίων κλπ.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ Κ. ΝΑΚΗ από τα Θεοδώριανα Αρτας. Γεννήθηκε το 1916. Σκοτώθηκε τον Αύγουστο του 1948 στον Κλέφτη στο Γράμμο. Συλλαμβάνεται τραυματίας και εκτελείται επί τόπου από τον κυβερνητικό στρατό.

Στη μνήμη του ο αδερφός του Νάκης Φώτης προσφέρει στην ΚΟ Αρτας του ΚΚΕ 60 ευρώ για την επιτυχία του ΚΚΕ στις εκλογές.

Αγωνιστές αξέχαστοι / Αθάνατοι νεκροί μας / Μάρτυρες του αγώνα μας / Είστε πάντα μαζί μας.

***

Στη μνήμη των συντρόφων του στην ΚΟΒ Αγίου Δημητρίου, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΤΑΓΚΑ και ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ, ο Βαγγέλης Αγγελάκης προσφέρει το ποσό των 20 ευρώ στο ΚΚΕ.

ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
***

Στη μνήμη των μαχητών και μαχητριών του ΔΣΕ από το χωριό Πολυκάρπη Καστοριάς που έδωσαν τη ζωή τους πολεμώντας τους μοναρχοφασίστες για ένα καλύτερο αύριο προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

ΑΜΠΑΡΤΖΗΣ Μ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΑΜΠΑΡΤΖΗΣ Κ. ΗΛΙΑΣ, ΑΜΠΑΡΤΖΗΣ Α. ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΜΠΑΡΤΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΜΠΑΡΤΖΗΣ Δ. ΧΡΗΣΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Α. ΘΩΜΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Α. ΝΙΚΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ Κ. ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΓΩΓΟΣ Κ. ΘΥΜΙΟΣ, ΓΩΓΟΣ Ε. ΝΙΚΟΣ(πατέρας και γιος) , ΓΙΩΤΑΣ Α. ΘΩΜΑΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Χ. ΘΩΜΑΣ, ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ Ζ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ Α. ΟΛΓΑ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ Ι. ΝΙΚΟΣ, ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ Ι. ΗΛΙΑΣ, ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ Ι. ΠΑΥΛΟΣ, ΚΕΡΑΜΙΔΑ Ι. ΑΘΗΝΑ (4 αδέλφια), ΙΩΑΝΝΟΥ Σ. ΚΩΣΤΑΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ Σ. ΑΛΕΞΗΣ (3 αδέλφια), ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΑΝΝΗΣ Ν. ΚΩΣΤΑΣ, ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΑΝΝΗΣ Ν. ΔΗΜΗΤΡΗΣ (2 αδέλφια), ΜΥΛΩΝΑΣ Σ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΟΣΧΟΥ Δ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Μ. ΟΥΡΑΝΙΑ, ΠΡΕΣΠΑΡΗΣ Θ. ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΡΕΣΠΑΡΗΣ Θ. ΚΩΣΤΑΣ(2 αδέλφια), ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ν. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ν. ΘΩΜΑΣ, ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ν. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (3 αδέλφια), ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ Π. ΑΡΓΥΡΙΟΣ, ΣΑΜΑΡΑ Θ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΤΣΙΚΟΥ Π. ΝΟΡΑ, ΤΣΙΚΟΣ Θ. ΘΩΜΑΣ.

***

φωτο 2 χαρτι

Στη μνήμη του πατέρα μου ΙΕΡΕΜΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ από το Πρόχωμα Θεσσαλονίκης που στις 20 Ιούλη 2007 συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από το θάνατό του. Καθώς και στη μνήμη του θείου μου ΚΏΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ που πέθανε στην Πολωνία, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΘ.

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
Κυριακή Παπαδοπούλου


ΑΝΔΡΙΩΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Γιαννοπούλου
ΑΝΔΡΙΩΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Γιαννοπούλου

ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΠΑΜΠΗ ΑΡΓΥΡΙΟΥ
ΜΠΑΜΠΗ ΑΡΓΥΡΙΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΙΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΙΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σακαλής Γιώργος
Σακαλής Γιώργος

Βασιλική Καπερνέκα
Βασιλική Καπερνέκα

Κωνσταντινίδου Μαρία (Στυλάβα)
Κωνσταντινίδου Μαρία (Στυλάβα)

Παπαδόπουλος Ιερεμίας
Παπαδόπουλος Ιερεμίας

Παπαδόπουλος Κώστας
Παπαδόπουλος Κώστας

Αποστόλης Δημητρόπουλος
Αποστόλης Δημητρόπουλος

Παναγιώτης Αϊβαλιώτης, Παναγιώτης Ντάγκας, Χρήστος Σεϊτανίδης
Παναγιώτης Αϊβαλιώτης, Παναγιώτης Ντάγκας, Χρήστος Σεϊτανίδης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ