Τρίτη 28 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

φωτο

Στη μνήμη της αγαπημένης μας ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΚΑΛΤΣΟΥΝΙΔΟΥ - ΚΑΡΑΝΤΗΝΟΥ, παιδιάτρου, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, ο Νίκος και ο Θεοχάρης Καραντηνός προσφέρουν, μέσω της ΚΟΒ του «Ρ», 100 ευρώ για το ΚΚΕ.

φωτ.

Πριν από ένα χρόνο έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και οπαδός του ΚΚΕ Νίκος Βατούγιος από το Αμάλου της Ικαρίας. Στη μνήμη του και για τις εκλογικές ανάγκες του ΚΚΕ η οικογένειά του, μέσω της ΝΕ Ικαρίας του ΚΚΕ προσφέρει το ποσό των 300 ευρώ.

Φωτ.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Παναγιώτη ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ από την Αλαγονία Καλαμάτας υπήρξε αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και υπηρέτησε στην Πολιτοφυλακή. Για την πατριωτική δράση του πιάστηκε, βασανίστηκε στα μπουντρούμια της Τρίπολης και καταδικάστηκε σε θάνατο.

Με τη συμπλήρωση 6 μηνών από το θάνατό του, η σύζυγός του Τασία Χριστοδουλάκη, αντί για μνημόσυνο προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ και 100 ευρώ στο Παράρτημα Καλαμάτας της ΠΕΑΕΑ.

* * *

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ο οποίος «έφυγε» αναπάντεχα από κοντά μας σε ηλικία 56 ετών, με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατό του, προσφέρουμε στην ΚΟΒ Κατασκευών του ΚΚΕ, 65 ευρώ.

Οι σύντροφοί του από τη Σάμο

* * *

Στη μνήμη των μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού της Ελλάδας από το χωριό Κολχική Φλώρινας, προσφέρω για την εκλογική μάχη του ΚΚΕ 100 ευρώ στην ΚΟ Θεσσαλονίκης και 100 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Χρήστος Σεχίδης

* * *

Στη μνήμη του συζύγου μου αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, μαχητή του ΔΣΕ και αγωνιστή των κατοπινών λαϊκών αγώνων ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΒΑΦΕΙΔΗ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρω στο Κόμμα του για τον εκλογικό αγώνα 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Λακωνίας.

Η συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα Ελένη Βαφείδη

Γιάννης Σύρος
Γιάννης Σύρος
* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου και αταλάντευτου κομμουνιστή ΜΑΚΗ ΠΑΡΕΝΤΗ, ο Γεράσιμος Φαρακλός, παλαίμαχος αντιστασιακός και ο Γιάννης Φαρακλός, αντιστασιακός του Πολυτεχνείου, προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ληξουρίου.

* * *

Στη μνήμη του ανταρτοΕΠΟΝίτη αδελφού μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΡΟΦΥΛΑ προσφέρω 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», μέσω ΚΟΒ Αρχαίας Ολυμπίας.

Βάσω Στροφύλα-Γεωργούλη

** *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των αδελφών μου ΔΗΜΗΤΡΗ και ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΡΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του ΔΣΕ, καθώς επίσης στη μνήμη των διοικητών μου στο ΔΣΕ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΖΟΥΡΑ και ΓΙΑΝΝΗ ΦΥΤΣΙΛΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα, με τις ευχές μου για επιτυχίες του στις προσεχείς εκλογές, 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ραφήνας.

Γιώργος Σύρος


Δημήτρης Σύρος
Δημήτρης Σύρος


Μάκης Παρέντης
Μάκης Παρέντης

Παναγιώτης Χριστοδουλάκης
Παναγιώτης Χριστοδουλάκης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ