Τρίτη 28 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΔΙΕΘΝΗ
ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

BIENNH - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ.-- Η λύση στο καθεστώς του Κοσσυφοπεδίου πρέπει να βρεθεί «με κάθε τρόπο ακόμη και χωρίς τη συναίνεση της Ρωσίας» υποστήριξε χτες ο Αμερικανός πρέσβης στον ΟΗΕ Ζαλμάι Κχαλιζάρντ, με δηλώσεις του σε αυστριακή εφημερίδα. Χτες Αλβανοί πρώην μέλη του Κοινοβουλίου της ΠΓΔΜ δήλωσαν σε τηλεοπτικό σταθμό του Κοσσυφοπεδίου πως στελέχη της αλβανικής κοινότητας στο χωριό Τανούσεφσκι αποφάσισαν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για ένωση της περιοχής τους με το Κοσσυφοπέδιο!

ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ.-- Βίντεο με τους 16 απαχθέντες στρατιώτες δημοσιοποίησαν μαχητές που πρόσκεινται στους Ταλιμπάν, στο Πακιστάν. Εμφανίζονται τέσσερις ένοπλοι έφηβοι να αποκεφαλίζουν έναν από τους αιχμάλωτους. Αξιωματούχοι των ΗΠΑ έσπευσαν να δηλώσουν ότι το Πακιστάν απέτυχε να ελέγξει τους Ταλιμπάν και την «Αλ Κάιντα» και απείλησαν ότι αν οι τοπικές αρχές δεν αναλάβουν αποτελεσματική δράση, θα επέμβει η Ουάσιγκτον...

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.-- Ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Αλμπέρτο Γκονζάλες, ένας από τους στενούς φίλους και συνεργάτες του Αμερικανού Προέδρου υπέβαλε την παραίτησή του στον Τζορτζ Μπους την περασμένη Παρασκευή. Ο Γκονζάλες κατηγορείται ότι αντικατέστησε εισαγγελείς με άλλους που ήταν φιλικότεροι προς την κυβέρνηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ