Κυριακή 2 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ Η ΧΩΡΑ
Μηνύματα αλληλεγγύης από κόμματα και συνδικάτα

Με μηνύματά τους, κομμουνιστικά και εργατικά κόμματα εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στο ΚΚΕ στη μάχη με τις πυρκαγιές, τη συμπάθεια για τους νεκρούς και τα θύματα, τη συμπαράστασή τους στον ελληνικό λαό, όπως και την ετοιμότητά τους να βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Κόμματα που έχουν στείλει μηνύματα είναι, το ΑΚΕΛ Κύπρου με μήνυμα αλληλεγγύης προς την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλ. Παπαρήγα, από τον ΓΓ της ΚΕ του κόμματος Δημήτρη Χριστόφια, το Πορτογαλικό ΚΚ, το ΚΚ Τουρκίας, το Κόμμα Εργασίας Βελγίου, το Εργατικό Κόμμα Ιρλανδίας, το Κόμμα του Κογκρέσου της Ανεξαρτησίας της Μαδαγασκάρης (AFKM). Επίσης η ΕΔΟΝ Κύπρου, με επιστολή του ΓΓ της Χρίστου Χριστοφορίδη, προς τον Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, Γιάννη Πρωτούλη, εκφράζει τη συμπαράστασή της στον ελληνικό λαό και τη νεολαία.

Ταξική αλληλεγγύη από συνδικάτα

Τη συμπαράσταση για την τραγωδία από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα, εξέφρασε το Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Γραφείο (ΕΠΓ) της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, επίσης, η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών της Κούβας, η Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία, η Γενική Συνομοσπονδία Συνδικάτων Συρίας, η Διεθνής των εργαζομένων στις Κατασκευές (UITBB), η Λιβανέζικη «Fenasol», το Συνδικάτο Οικοδόμων Αυστραλίας.

Η Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας

Η Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας εκφράζει τη συμπαράστασή της στους πυροπαθείς συμπολίτες σε όλη την Ελλάδα και σημειώνει ότι θα ήθελε να προσφέρει τη βοήθειά της στον ελληνικό λαό, που κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων της τραγικής δοκιμασίας του παλαιστινιακού λαού έχει σταθεί αλληλέγγυος και έχει συμπαρασταθεί στον αγώνα του όσο κανένας άλλος στον κόσμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ