Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 76-58
«Αντιός» ανάκαμψη

Ως αφετηρία ανάκαμψης αντιμετώπιζαν τη χτεσινή αναμέτρηση με την Ισπανία οι διεθνείς. Η απόσταση πρόθεσης και πράξης όμως αποδείχτηκε τεράστια. Ούτε χτες η Εθνική κατάφερε να βρει τον εαυτό (που αναζητεί από την αρχή του τουρνουά) και λογικά έχασε από την οικοδέσποινα με 76-58.

Αμφότερες οι ομάδες ξεκίνησαν νευρικά. Είναι ενδεικτικό ότι το πρώτο καλάθι μπήκε περίπου μετά από 3,5 λεπτά. Από κει και πέρα όμως οι γηπεδούχοι πήραν μπροστά. Αντίθετα οι «γαλανόλευκοι», ουσιαστικά, δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι. Η διαφορά συνεχώς αυξανόταν, ως φυσιολογική συνέπεια της εικόνας των δύο αντιπάλων. Οι Ισπανοί ήξεραν πώς και μπορούσαν, οι Ελληνες τίποτα από τα δύο. Απέναντι σε μια γρήγορη ομάδα, με επιλογές σε επίθεση και άμυνα υπήρξε ένα σύνολο χωρίς επιλογές και αποτέλεσμα.

«Δεν απογοητευόμαστε. Συνεχίζουμε. Με μια νίκη στα δύο επόμενα παιχνίδια προκρινόμαστε» ανέφερε ο Μπουρούσης. Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής είναι η Κροατία, που χτες γνώρισε ήττα - έκπληξη από το Ισραήλ με 80-75.

Τη νικηφόρα πορεία της συνέχισε η Ρωσία που άνοιξε επιτυχημένα και τη Β' φάση επικρατώντας άνετα της Πορτογαλίας 78-65 βάζοντας υποθήκη για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου.

  • Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα το επόμενο τριήμερο είναι: ΣΑΒΒΑΤΟ: ΣΤ' ΟΜΙΛΟΣ: 17.30 (ΣΠΟΡΤ+) ΓΑΛΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Ζ), 20.00 (ΕΤ1) ΙΤΑΛΙΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (Z), 22.30 (ET1) ΤΟΥΡΚΙΑ -ΣΛΟΒΕΝΙΑ (Z). ΚΥΡΙΑΚΗ: Ε' ΟΜΙΛΟΣ: 17.30 (ΣΠΟΡΤ+) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ (Z), 20.00 (ΕΤ1) ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ (Z), 22.30 (ΕΤ1) ΡΩΣΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ (Z). ΔΕΥΤΕΡΑ: ΣΤ' ΟΜΙΛΟΣ: 17.30 (ΣΠΟΡΤ+) ΙΤΑΛΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ (Ζ), 20.00 (ΕΤ1) ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ (Z), 22.30 (ΕΤ1) ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ (Z).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ