Τρίτη 11 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Εκλογές στη συχνότητα του

Πανέτοιμος είναι ο «902» για να δώσει τη «μάχη» της ενημέρωσης την ημέρα των εκλογών, Κυριακή 16 Σεπτέμβρη.

Και ο «902 Αριστερά στα FM» και ο «902 TV» από τις πρώτες πρωινές ώρες θα ξεκινήσουν ένα μαραθώνιο πρόγραμμα προκειμένου οι τηλεθεατές και ακροατές να έχουν άμεση και έγκυρη πληροφόρηση για όσα θα συμβούν από τη στιγμή που θα ανοίξουν οι κάλπες μέχρι να βγουν τα τελικά αποτελέσματα.

Ο «902 Αριστερά στα FM» από τις 8 το πρωί έως τη στιγμή που θα διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα θα έχει διαρκή ροή ειδήσεων με ρεπορτάζ από όλη την Ελλάδα και απευθείας συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα των πολιτικών κομμάτων. Θα μεταδοθούν επίσης οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών. Στις 7 που θα κλείσουν οι κάλπες ο «902 Αριστερά στα FM» θα μεταδώσει συγκεντρωτικά τα exitpolls. Το πρώτο μέρος της ενημέρωσης θα ολοκληρωθεί στις 18.30, μισή ώρα δηλαδή πριν κλείσουν οι κάλπες.

Τις πρωινές ώρες το ραδιόφωνο του «902» θα δώσει χρηστικές πληροφορίες στους ψηφοφόρους και μεταξύ άλλων θα έχει και ρεπορτάζ για την πορεία της ψηφοφορίας όπως θα δίνεται από το υπουργείο Εσωτερικών. Θα υπάρχουν επίσης ανταποκρίσεις για το κλίμα που επικρατεί στις διάφορες περιοχές της χώρας.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος, που θα ολοκληρωθεί λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες, θα το παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι Γιάννης Χατζηγεωργίου, Μάρω Φωτάκη, Κώστας Καραχάλιος, Γιάννης Ευσταθίου και Παύλος Ρούφας.

Η δεύτερη ενημερωτική ζώνη του προγράμματος θα ξεκινήσει στις 18.30 με τους δημοσιογράφους Γιώργο Πενταράκη και Δάνη Παπαβασιλείου. Από το πρόγραμμα θα ανακοινώνεται η ροή των αποτελεσμάτων, θα υπάρχει ζωντανή σύνδεση με το Ζάππειο για τη μετάδοση δηλώσεων και συζητήσεων στα πάνελ. Συζήτηση επίσης με πολιτικούς θα γίνεται και στα στούντιο του «902 Αριστερά στα FM». Θα υπάρχουν ακόμα ρεπορτάζ από τα επιτελεία των κομμάτων με το κλίμα που θα επικρατήσει, τις εκτιμήσεις, τις δηλώσεις που θα γίνουν μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων.

Δύο «ζώνες» ενημέρωσης και κάλυψης της ημέρας των εκλογών περιλαμβάνει και το πρόγραμμα του «902 TV». Ο μαραθώνιος στον τηλεοπτικό σταθμό θα ξεκινήσει από τις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθεί μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Παρουσιαστές εκπομπών και ρεπόρτερ θα δίνουν όλη την ημέρα το εκλογικό κλίμα που επικρατεί όχι μόνο στις μεγάλες πόλεις, αλλά και σ' όλη την Ελλάδα. Ο πρώτος κύκλος της ενημέρωσης θα τελειώσει και στον «902 TV» στις 18.30. Ο εκλογικός μαραθώνιος θα συνεχιστεί αφού θα κλείσουν οι κάλπες, με ρεπορτάζ από όλους τους εκλογικούς χώρους και με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων. Παράλληλα, θα γίνουν συζητήσεις στο στούντιο του «902 TV» με τη συμμετοχή πολιτικών και δημοσιογράφων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ