Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Να μην τους περάσει αυτή τη φορά»!

Ανεξάρτητα από τα αίτια των καταστροφικών πυρκαγιών, η πύρινη εισβολή μπόρεσε και έφερε την καταστροφή αυτού του μεγέθους, διότι βρήκε ένα σαθρό μηχανισμό σε όλα τα επίπεδα, αποψιλωμένο και απογυμνωμένο από κάθε έννοια οργανωτικής και αξιοκρατικής δομής. Ενα μηχανισμό που στήθηκε εδώ και δεκαετίες, όχι με βάση τις ανάγκες και την εξυπηρέτηση της κοινωνίας, αλλά στα μέτρα του κράτους - κόμμα, του κράτους - ρουσφέτι, του κράτους - προσωπικό βόλεμα, του κράτους - αυθαίρετη βίλα, του κράτους - μίζα, του κράτους - ράντζο, του κράτους - αδιαφορία για το περιβάλλον, του κράτους - Σάμινα και ΡΙΚΟΜΕΞ, του κράτους - ουρές στο ΙΚΑ κ.λπ.

...Ερχονται τώρα, λοιπόν, αυτές οι πολιτικές ηγεσίες που έστησαν και συντήρησαν επί χρόνια αυτό το κράτος - εχθρό του πολίτη, με επικοινωνιακά ΛΙΦΤΙΝΓΚ να ξαναπαγιδέψουν τους πολίτες, σ' αυτό το ίδιο κράτος, υποσχόμενοι την αλλαγή του...

Οι πολίτες δεν πρέπει να ξαναπέσουν στην παγίδα τους και να εγκλωβιστούν στην εκφοβιστική προπαγάνδα περί δήθεν ακυβερνησίας και περιπετειών, που έχουν επιστρατευτεί τελευταία με έντεχνο τρόπο, πρωτοστατούντων των τηλεοπτικών μέσων μαζικής χειραγώγησης και αποβλάκωσης του εκλογικού σώματος. Οι δύο πυλώνες του συστήματος, θα τα βρουν μεταξύ τους, όπως τα έχουν βρει και σε άλλα κράτη, όπως τα έχουνε βρει και στο συνδικαλιστικό κίνημα εδώ και χρόνια, και έχουν περάσει όλα τα αντεργατικά μέτρα και οι λιτότητες. Θα κάνουν άνετα χωριό, γιατί μοιάζουν σα δυο σταγόνες πλέον, υπηρετούν τα ίδια κέντρα εντός κι εκτός Ελλάδας. Και, μάλιστα, ο ένας πυλώνας προσπαθεί να δίνει συνεχώς μεγαλύτερα διαπιστευτήρια, πότε ως κυβέρνηση με τα ΙΜΙΑ, με τους S-300, με τον ΟΤΣΑΛΑΝ, και πότε ως αντιπολίτευση με την ολόθερμη στήριξη - αποδοχή του Σχεδίου ΑΝΑΝ... Αμνήμονες δεν είμαστε...

Εάν, λοιπόν, τους περάσει και αυτή τη φορά, τότε να περιμένουμε σύνταξη προ τάφου, ακόμα χειρότερη περίθαλψη και Παιδεία, μισθούς και συντάξεις επαιτείας, νέες γενιές ανέργων μέσα στα ναρκωτικά, δάση και πράσινο από παλιές καρτ-ποστάλ της Ηλείας, Αρκαδίας κ.λπ. ορεινών κατάφυτων περιοχών, και θα ξαναθρηνήσουμε θύματα.

... Ας σηκωθούμε λοιπόν από τις γούβες του καναπέ και ας αφυπνιστούμε. Να κάνουμε το μεγάλο βήμα με την ψήφο μας στο ΚΚΕ», (άσχετα με το αν κάποιος έχει επιμέρους διαφορές) που έχει σταθερό και πραγματικό μέτωπο απέναντι στο δικομματισμό και όχι «ήξεις - αφήξεις», όπως άλλα κόμματα που προσδοκούν μια θέση στο σύστημα και που στην ουσία είναι τα δεκανίκια των επονομαζόμενων κομμάτων εξουσίας.

Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ δεν είναι μόνο χαστούκι στο δικομματισμό, αλλά ισχυροποίηση του κοινωνικού μετώπου που θα διαμορφωθεί έτσι κι αλλιώς, για να αποκρούσει σε πρώτη φάση τους επερχόμενους αντιασφαλιστικούς και άλλους αντεργατικούς νόμους και σε δεύτερη φάση για να ανοίξει το δρόμο της πραγματικής λαϊκής κυριαρχίας.

Σας ευχαριστώ

Κ.Κ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ