Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Του αξίζει η ισχυρή παρουσία στη Βουλή»

Κύριε Διευθυντή,

Στέλεχος του ΚΚΕ, με νέους της Κομματικής Οργάνωσης, επισκέφθηκαν διάφορα σημεία, όπου ξεδίνουν πολίτες από την οδύνη των τραγικών καταστροφών και την απώλεια ανθρώπινων ζωών. Τα στελέχη του Κόμματος, μαζί με ανακοίνωση που διένειμαν, είχαν στη διάθεση αυτών που θα ήθελαν και τον «Ριζοσπάστη» της Κυριακής 26 Αυγούστου. Διάβασα την ανακοίνωση και τον «Ριζοσπάστη».

Δεν είμαι κομμουνιστής, διαφωνώ σε πολλά, αλλά θέλω και πολλά, από το περιεχόμενο της κοινωνικής πολιτικής του ΚΚΕ, για όσους πολίτες δεν είχαν και δε φαίνεται να έχουν στο μέλλον.

Με προσοχή διάβασα τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες του ΚΚΕ, κινητοποίησης πολιτών για την πρόληψη εμπρηστικών επιδιώξεων, που θα τολμήσουν, όπως και όσοι έχουν να ωφεληθούν από το κάψιμο του πρασίνου, σε όποιο σημείο της ελληνικής γης υπάρχει. Αντίθετα με το ΚΚΕ, όλα τα άλλα κόμματα, περιορίστηκαν σε κριτική για ό,τι έγινε, είπαν λόγια με σκοπό επένδυσης για τις επόμενες ημέρες προ των εκλογών, με στόχο ωφελήματα πολιτικά. Αυτό που δεν ήξερα ήταν πώς υλοποιεί το ΚΚΕ τα όσα λέγει και υπόσχεται και πόση άμεση πρακτική αξία έχουν όσα επιχειρεί.

Φαίνεται ότι ο μηχανισμός του Κόμματος ενεργοποιήθηκε και κινητοποίησε όλα τα στελέχη και οπαδούς, να δραστηριοποιηθούν και να εμποδίσουν κάθε μεθοδευμένη προσπάθεια για νέους εμπρησμούς, σε νέες περιοχές πρόσφορες, διαχρονικά, για οικοπεδική ιδία χρήση και ωφέλεια. Δραστηριοποιήθηκαν χωρίς να προσδοκούν ωφελήματα, παρά μόνο να προσφέρουν τις καλές τους υπηρεσίες.

Στο ΚΚΕ, για τις πρωτοβουλίες του και την έμπρακτη συμμετοχή προστασίας των πολιτών και της δημόσιας περιουσίας, δύο έχω να πω. Συγχαρητήρια για την ουσιαστική του παρουσία στα δύσκολα και την ευχή να βρεθεί στη Βουλή των Ελλήνων, σ' αυτές τις εκλογές, με πολύ ισχυρή παρουσία, γιατί του αξίζει.

Με τιμή

Ευάγγελος Ιωαν. Λαζαρίδης

Υφηγητής Πολιτικής Οικονομίας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ