Σάββατο 15 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Οι χιτλερικοί στο κανάλι της Βουλής!

Το «Κανάλι της Βουλής» παρουσίασε τη Δευτέρα 10/9 στις 9.00-10.00 το βράδυ μια κακοποιημένη ιστορία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου με τίτλο «Ο τελευταίος μεγάλος πόλεμος», όπου κυριαρχεί το ψέμα και η απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Τα αποτελέσματα της άνανδρης χιτλερικής επίθεσης κατά των λαών της ΕΣΣΔ, απροειδοποίητα και με κουρέλιασμα του «Γερμανοσοβιετικού συμφώνου μη επίθεσης», που οι ίδιοι οι Χιτλερικοί ζήτησαν, πριν αρχίσουν την επίθεσή τους κατά της Πολωνίας, παρουσιάζονται σ' αυτό το κατασκεύασμα σαν αποτέλεσμα της ...δειλίας(!) των Σοβιετικών ανθρώπων μπροστά στους «υπεράνθρωπους» φασίστες του Χίτλερ. Μέσα στ' άλλα ξεχωρίζει γερασμένους χιτλερικούς εγκληματίες πολέμου, πρόθυμους να δικαιολογήσουν ακόμα και σήμερα τα εγκλήματά τους κατά των Εβραίων, των κομμουνιστών και των σοβιετικών λαών.

Μερικοί δηλώνουν υπερήφανοι για τα εγκλήματά τους. Κάποιοι δηλώνουν ότι «οι Σοβιετικοί στρατιώτες δεν είχαν ούτε τουφέκια» και ότι σε κάθε διμοιρία αντιστοιχούσαν μόνο 3-4 απ' αυτά. Φτάνουν στο σημείο, αμέσως μετά, να δείχνουν μια τέτοια διμοιρία που, αντίθετα, ...όλοι οι άντρες της είναι οπλισμένοι! Αποκορύφωμα της χυδαίας διαστρέβλωσης είναι το πλησίασμα των χιτλερικών στη Μόσχα.

Εμφάνισαν, λοιπόν, κάποιον «τηλεφωνητή» του Στάλιν - όπως δήλωναν - να βεβαιώνει ότι ο Στάλιν ζητούσε να μάθει τους όρους με τους οποίους ο Χίτλερ θα δεχόταν μια συνθηκολόγηση της ΕΣΣΔ. Ακόμα να προβληματίζεται για την εγκατάλειψη της ...Μόσχας. Η διαστρέβλωση είναι τέτοια που μοιάζει παραμύθι χωρίς τέλος. Ομως, οι πληρωμένοι διαστρεβλωτές βρίσκουν «το ...τέλος» - τα αίτια της ήττας των ναζί - όχι στον Κόκκινο Στρατό, στα ανίκητα τανκς Τ34, στην αλύγιστη θέληση της ηγεσίας της ΕΣΣΔ και του λαού να συντρίψει τη χιτλερική επίθεση (όπως ρητά υποσχέθηκε ο Στάλιν στο σοβιετικό λαό απ' την πρώτη μέρα της χιτλερικής επίθεσης). Αλλά στο ...βαρύ ρωσικό χειμώνα, στις λάσπες και τα χιόνια, μέσα στα οποία έπεσαν οι χιτλερικές δυνάμεις, καθώς τα φαντάστηκαν - στο ξεκίνημά τους - όλα ευκολότερα!

Η ηρωική μάχη της Μόσχας, η συντριβή των θωρακισμένων μεραρχιών του Χίτλερ και το τέλος του «κεραυνοβόλου πολέμου» μπροστά στο Κουρσκ, το πέρασμα της στρατηγικής πρωτοβουλίας στον Κόκκινο Στρατό, οι νικηφόρες μάχες στο Στάλινγκραντ, η εξόντωση ολόκληρης της επίλεκτης στρατιάς του Πάουλους, η υπεράσπιση του κυκλωμένου Λένινγκραντ - για χρόνια - μέχρι το σπάσιμο του χιτλερικού αποκλεισμού και τη συνένωσή του πάλι με τον Κόκκινο Στρατό, η ίδια η συντριβή των Χιτλερικών στο Βερολίνο, όλ' αυτά και άλλα τόσα ηρωικά έχουν εξαφανιστεί από το ελεεινό κατασκεύασμα που κακοποιεί συνειδητά την ιστορική αλήθεια.

Αναρωτιέται καθένας που έχει μια στοιχειώδη γνώση των περιστατικών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου αν πράγματι η ΕΣΣΔ με 20 εκατομμύρια νεκρούς συνέτριψε τελικά ολοκληρωτικά το χιτλερικό στρατό και υποχρέωσε την ηγεσία της χιτλερικής Γερμανίας ν' αυτοκτονήσει οικογενειακά μέσα στα καταφύγιά της.

Το περιβόητο φιλμ της ψευτιάς σίγουρα έχει συγκεκριμένους στόχους για να χρηματοδοτείται απ' τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ κ.ά. Τώρα που, με κάθε τρόπο και με τη βοήθεια πληρωμένων πρακτόρων τους, σε κάθε χώρα, ετοιμάζουν πάλι μια νέα εγκληματική εξόρμηση, τους είναι απαραίτητο να ξεχάσουν οι λαοί την αληθινή ιστορία, για να τους στρέψουν ευκολότερα με τις δήθεν «αντιπυραυλικές ασπίδες» του NATO κ.ά. ξανά και ξανά και κατά των λαών που αποτέλεσαν άλλοτε τη μεγάλη Σοβιετική Ενωση. Να παρουσιάσουν αυτή τη μεγάλη χώρα εντελώς ευάλωτη στα νέα εγκληματικά τους σχέδια. Αξίζει τον κόπο για μια πιο αναλυτική κριτική να ζητηθεί η παραπάνω κινηματογραφική στρέβλωση απ' το κανάλι της Βουλής, που συχνά επιδίδεται σε παρόμοιες ιστορικές κακοποιήσεις (με ευθύνη της μέχρι προ ολίγου προέδρου της Βουλής) και να στηλιτευτεί με τα αληθινά - και ανεπίδεκτα διάψευσης - στοιχεία σχετικά με τη χιτλερική επίθεση και την τελική συντριβή της.


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ