Σάββατο 22 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
Επιλογές
Φθινοπωρινές προσκλήσεις
  • Κλείνει η αυλαία στο Θέατρο Αττικού Αλσους, με τον Διονύση Σαββόπουλο και τα Μουσικά Σύνολα Δήμου Αθηναίων. Η Συμφωνική Ορχήστρα (διεύθυνση Ελευθέριου Καλκάνη), η Μεικτή Χορωδία και η Big Band θα παρουσιάσουν αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη. Τραγουδούν: Παναγιώτης Μουζουράκης, Βασιλική Καρακώστα, Γιώργος Μυλωνάς. Συμμετέχουν οι «Χορο-Ροές».
  • Το Κλασικό Σύνολο «Μίκης Θεοδωράκης» συμπράττει με τη Δημοτική Χορωδία Λειβαδιάς, με διεύθυνση του Todor Kabakchiev, στη συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Λειβαδιάς, σήμερα 8.30μμ, στο θέατρο «Κριάς». Το σύνολο απαρτίζουν οι μουσικοί: Τατιάνα Παπαγεωργίου, Θανάσης Βασιλάς, Γιάννης Ματσούκας, Ξενοφών Συμβουλίδης, Αρτέμης Σαμαράς, Μαριλίζα Παπαδούρη, Λευτέρης Γρίβας, Στέφανος Θεοδωράκης - Παπαγγελίδης.
  • Ο πιανίστας και καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Ούβε Μάτσκε, μαζί με την κόρη του - πολυβραβευμένη βιολονίστα - Δανάη Παπαματθαίου - Μάτσκε δίνουν ρεσιτάλ βιολιού - πιάνου, σήμερα (8.30μμ), στο Ιστορικό Μουσείο Υδρας, με δημοφιλή έργα των Μότσαρτ, Μπετόβεν, Υσαΐ και Μπραμς.
  • Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», με τους Πέτρο Γαϊτάνο, Υακίνθη Λάγιου και Μαρία Ζώη, παρουσιάζει κινηματογραφικά και θεατρικά τραγούδια του συνθέτη αύριο (8μμ), στο Δήμο Αχαρνών. Θα προβληθεί οπτικό υλικό από την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας και τους αγώνες των λαών του κόσμου, καθώς και σκηνές από ταινίες.
  • Στην Κερατέα, στο πλαίσιο της Γιορτής του Μελιού, σήμερα (8μμ), στο Β΄ Δημοτικό Σχολείο, πραγματοποιείται συναυλία του Μανώλη Ρασούλη. Αύριο στον ίδιο χώρο οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Σάκης Μπουλάς, Δημήτρης Σταρόβας, Αντώνης Μιτζέλος και Ελεονόρα Ζουγανέλη ξεδιπλώνουν διαλεχτά τραγούδια, απρόσμενες συμπράξεις και αυτοσχεδιασμό. Είσοδος ελεύθερη.
  • Παράσταση χορού του «Κέντρου Ισιδώρας και Ραϊμόνδου Ντάνκαν», σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο, σήμερα στο Θέατρο Βράχων, στο Βύρωνα. Είσοδος ελεύθερη.
  • Αύριο, στο Θέατρο Βράχων δίνουν συναυλία οι «Χειμερινοί Κολυμβητές», ενώ τη Δευτέρα η Δήμητρα Γαλάνη, με τραγούδια από το νέο της άλμπουμ «Ντάμα Κούπα» και παλιότερα. Μαζί της, ο νεαρός τραγουδιστής Γιώργος Καραδήμος και η Ελένη Τσαλιγοπούλου.
  • Η Θεατρική Σκηνή Ηλιούπολης δίνει την πρώτη παράσταση του έργου «Ο επιθεωρητής έρχεται» του Τζον Πρίσλεϊ, τη Δευτέρα (9μμ), στο Δημοτικό Θέατρο Αλσους Ηλιούπολης «Δ. Κιντής». Σκηνοθεσία Αργύρη Ντούσια, μετάφραση Ζωής Ρηγοπούλου.
  • Τη Δευτέρα, στο θέατρο «Πέτρας» (Πετρούπολη) ο θίασος «Θεώρημα» θα παρουσιάσει τη «Βαβυλωνία» του Δημ. Βυζάντιου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου. Παίζουν: Γ. Μόρτζος, Γ. Χριστοδούλου, Ν. Ιωαννίδου, Μ. Γιαννάτος, Π. Ξεκούκης, Τ. Μανωλόπουλος κ.ά. Συμμετέχει το μουσικό σύνολο «Χοές».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ