Τρίτη 25 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΓΟΡΑ
Ακατάλληλο σνακ στα «Lidl»

Ακατάλληλα κρέατα και ψάρια στον Πειραιά

Ανακαλείται σνακ που διακινείται από τη «Lidl» γιατί ανιχνεύτηκε μεγάλη ποσότητα της μυκοτοξίνης δεσοξυνιβαλενόλης. Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική επωνυμία «Tortillas Chips Mexican Chili, El Tequito» που διατίθεται σε συσκευασίες των 300 γρ.. Σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ, έχουν διακινηθεί 2.912 τεμάχια, ενώ καλούνται οι καταναλωτές που το έχουν προμηθευτεί να μην το καταναλώσουν.

Ακόμη, όπως ανακοίνωσε ο ΕΦΕΤ, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτόφωρου ο Β. Σιάκκος, ιδιοκτήτης εργαστηρίου κρέατος στο Μενίδι. Ο επιχειρηματίας δε διέθετε άδεια λειτουργίας και δεν πληρούσε τους όρους υγιεινής που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία. Ακόμη, κατείχε στην επιχείρησή του και 4,2 τόνους ακατάλληλου κρέατος και κρεατοσκευασμάτων.

Στον Πειραιά

Συνολικά, 1.257 κιλά ακατάλληλα κρέατα και αλιεύματα κατέσχεσαν από την Αγορά του Ρέντη, την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, αλλά και καταστήματα του ευρύτερου Πειραιά, οι κτηνίατροι της Νομαρχίας.

Στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου κατέσχεσαν 1.000 κιλά γόπας νωπής της εταιρείας «Νομικός και Σία ΟΕ». Στο Ιχθυοπωλείο του Desouki Ahmed, Θεσπιέων 1 & Λουκιανού 2 στο Κορυδαλλό, 124 περίπου κιλά διάφορα κατεψυγμένα αλιεύματα και μπούτια κοτόπουλου. Στο κατάστημα της εταιρείας «ΓΙΟΥΡΟΜΙΤ ΕΠΕ», στην Αγορά Ρέντη, 80 κιλά κρέατα και στο ιχθυοπωλείο Κόσαρης Γεώργιος & Σία, Σαλαμίνος 12 - Σαλαμίνα, 40,7 κιλά διάφορα αλιεύματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ