Κυριακή 30 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Χρήστος Κλαμπατσέας
Χρήστος Κλαμπατσέας
Φωτ. 2

Ο Απόστολος και η Παναγιώτα Χονδρογιάννη πρόσφεραν, ως δεύτερη δόση για την εκλογική επιτυχία του ΚΚΕ, 1.000 ευρώ στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του ΔΣΕ: ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΑΜΑΝΑΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΜΑΝΑΚΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΤΑΚΟΥΜΑ, ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΣΟΥΛΑ, ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΟΥ από το χωριό Φιλιππαίοι. Και από το χωριό Μεσολούρι: ΔΗΜ. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ (Ντέρου), Κ. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΔΗΜ. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ (φωτογραφία), ΔΗΜ. ΧΑΤΖΗ (φωτογραφία), ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΝΔΡΕΑ, ΝΙΚΟΥ και ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΙΤΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ και ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΛΩΝΑ, ΖΗΣΗ ΛΕΤΣΙΟΥ, Θ. ΓΑΚΗ, ΣΩΤ. ΚΑΝΙΑ, ΑΘ. και ΑΧΙΛΛΕΑ ΛΑΤΣΟΥ, ΜΙΧ. ΛΙΑΚΟΥ, ΑΛΕΞ. ΤΣΑΝΙΚΑ, ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ ΠΑΣΙΑ, ΧΑΡ. ΤΣΙΟΥΒΑΡΑ, ΧΡ. ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ, ΑΡ. ΜΠΙΤΗ, Κ. ΤΣΑΚΝΑΚΗ, ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΤΖΙΟΥ, ΑΘΑΝ. ΖΑΨΑΛΗ, ΑΘΑΝ. ΜΥΛΩΝΑ, Θ. ΠΑΠΑΘΩΜΑ, ΑΠ. ΓΚΟΥΝΤΙΠΟΥΛΟΥ και ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΙΒΗ, καθώς επίσης στη μνήμη του φίλου τους ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΤΣΙΩΡΑ, κομμουνιστή από τη Θεσσαλονίκη.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της κομμουνίστριας μητέρας μου ΕΛΕΝΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ πρόσφερα για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ 1.000 ευρώ.

Μαριάνα Παπαδημητρακοπούλου

* * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το θάνατο του αξέχαστου συντρόφου μου ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΠΑ, παλαίμαχου αγωνιστή, στελέχους του ΚΚΕ, και αντί για μνημόσυνο, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου, 300 ευρώ στο ΚΚΕ και 300 ευρώ στην Κομματική Οργάνωση του Πειραιά, στην οποία ανήκε.

Γιάννης Χαρατσίδης
Γιάννης Χαρατσίδης
Προσφέρω επίσης άλλα 300 ευρώ στο ΚΚΕ στη μνήμη των αξέχαστων αδελφών μου ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ και ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ από τη Λίμνη Εύβοιας.

Η γυναίκα του Σοφία Λίπα

* * *

Φωτ.

Σήμερα, 30 Σεπτέμβρη, συμπληρώνονται 10 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μας ΧΡΗΣΤΟΥ Ιωάννη ΚΛΑΜΠΑΤΣΕΑ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ, στο κόμμα για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκε, 200 ευρώ.

Η σύζυγος: Λίζα

Οι κόρες: Ρούλα και Μάρω

* * *

Στη μνήμη της ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΚΕΡΕΚΛΙΔΟΥ ο γιος της, οι εγγονοί της και κάτοικοι της Γάβρας Κιλκίς προσφέρουν 340 ευρώ στο ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος εκτελέστηκε στο Κούρνοβο στις 6 Ιούνη 1943, η αδελφή του Κατίνα Θεοδωράκου προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης, 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΟΚΟΥ ο γιος του Στάθης προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας και 50 ευρώ στην ΚΝΕ, μέσω ΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας.

* * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση 7 χρόνων από τότε που μας «λείπει» ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΡΕΤΣΟΣ, προσφέρουμε στη μνήμη του 200 ευρώ στο ΚΚΕ και 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Ελένη Γκρέτσου

Κώστας Γκρέτσος

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, της κοινωνικής δικαιοσύνης και των λαϊκών αγώνων, μελών του ΚΚΕ, οι οποίοι κατάγονταν από την Κεφαλονιά και έφυγαν από τη ζωή το 2007: ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ, ΚΩΣΤΑ ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥ, ΑΛΕΚΟΥ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΟΖΑΤΣΑ, ΣΠΥΡΟΥ ΔΩΡΙΖΑ, ΣΠΥΡΟΥ ΦΩΚΑ, ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΡΙΤΟΥ, ΠΑΝΑΓΗ ΛΥΓΓΟΥΡΗ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΥΚΟΥΔΗ, ΝΙΚΟΥ ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥ, ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ ΜΑΡΚΑΤΟΥ, ΓΙΩΡΓΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΙΤΣΗ και ΜΑΚΗ ΠΑΡΕΝΤΗ, οι φίλοι και συναγωνιστές τους Νίκος Φωκάς και Διονύσης Γερολυμάτος από το Αργοστόλι πρόσφεραν για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΝΕ Κεφαλονιάς.

Λιλίκα Γεωργίου
Λιλίκα Γεωργίου
* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη των υπέροχων γονιών μου και των αγαπημένων μου ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗ και ΠΑΥΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, η «απουσία» των οποίων ήταν μεγάλη για τη μάχη του εκλογικού αγώνα, προσφέρω 300 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

Τώνια Χαρατσίδου

* * *

Φωτ.

Στις 28 Ιούλη 2007 έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος αγωνιστής ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΣ, μέλος του ΚΚΕ από το 1943. Αταλάντευτος κομμουνιστής, πιστός στα ιδανικά του μαρξισμού-λενινισμού, αγωνίστηκε με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια για την κοινωνική απελευθέρωση, το σοσιαλισμό και με το παράδειγμά του εμπνέει τους νεότερους αγωνιστές.

Στη μνήμη του ο εγγονός του Αναστάσιος Μπαρμπάκος προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμαλιάδας, 80 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στις 23 Σεπτέμβρη έκλεισαν 3 χρόνια από το θάνατο του ΜΑΝΩΛΗ ΒΑΣΙΛΑΡΟΥ από το Πλωμάρι Λέσβου, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης.

Στη μνήμη του η οικογένεια του Γιώργου Βασίλαρου, η γυναίκα του Μυρσίνη, η κόρη του Ειρήνη και η αδελφή του Πηνελόπη Αρμενάκου προσφέρουν 90 ευρώ στην ΚΟΒ Παιανίας.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αδελφού μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΥΖΑΛΑ προσφέραμε 150 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Φάρου-Νέας Σμύρνης.

Νίκος - Δημήτρης

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων φίλων και συντρόφων ΛΙΛΙΚΑΣ και ΒΑΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, οι οποίοι αφιέρωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για τη λευτεριά και την προκοπή του λαού, για το θρίαμβο του σοσιαλισμού και στην πολυβασανισμένη πατρίδα μας, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Αριστείδης Πουταχίδης
Αριστείδης Πουταχίδης
Λευτέρης Τσιρμιράκης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου ανιψιού μου ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ (Λάκη) Γεωργίου ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ, από το Μεταλλικό Κιλκίς, πρόσφερα στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ ΑΕΙ-ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, 100 ευρώ στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα.

Θεοδώρα Σ. Σοφιανίδου

* * *

Φωτ.

Στις 27 του περασμένου Αυγούστου έκλεισαν 12 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης - ΕΠΟΝ - ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥ, μέλους του ΚΚΕ από το 1943 και Αξιωματικού Ιππικού Θεσσαλίας του ΔΣΕ.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Κική Τσούτσου και τα παιδιά του πρόσφεραν για τον εκλογικό αγώνα 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Η ΦΟΥΛΑ Φραγκοζίδου -ΚΟΝΤΟΕΙΔΗ, σύζυγος του Αλέκου Κοντοειδή, γεννήθηκε στο Γερακαριό Κιλκίς από γονείς κομμουνιστές. Στον Εμφύλιο η οικογένειά της σχεδόν διαλύθηκε: Ο πατέρας και ο αδελφός πολιτικοί πρόσφυγες και η μάνα εξορία. Τη Φούλα, ανήλικη, με τη μικρή αδελφή της ανέλαβε η γιαγιά.

Πέθανε στις 8 Σεπτέμβρη 2006.

Ο ΝΙΚΟΣ Μιχαήλ ΚΟΝΤΟΕΙΔΗΣ, κουνιάδος της Φούλας, γεννήθηκε το 1917. Καταγόταν από τη Ρωσία. Ζούσε στο Γερακαριό. Στην Κατοχή πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση και την πατριωτική δράση του την «πλήρωσε» πολύ ακριβά. Το 1946 πέρασε από Στρατοδικείο στα Γιαννιτσά και καταδικάστηκε σε ισόβια. Πέρασε από τις φυλακές Γεντί-Κουλέ, Αβέρωφ, Πάτρας και εξορίστηκε στα Γιούρα, όπου υπέστη το μαρτύριο της «συκιάς». Αφέθηκε ελεύθερος το 1958.

Για τους αγώνες του οι συγχωριανοί του τον τίμησαν και τον εξέλεξαν πρόεδρο του χωριού για δύο τετραετίες.

Πέθανε το Σεπτέμβρη 2001.

Στη μνήμη τους προσφέρουν στο ΚΚΕ: Η Ανθούλα, σύζυγος Νίκου Κοντοειδή, 80 ευρώ, η Παρέσα 50 ευρώ, η Ρόζα 20 ευρώ και ένας αγωνιστής 15 ευρώ.

Γιώργος Πουταχίδης
Γιώργος Πουταχίδης
* * *

Φωτ.2

Ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΟΥΤΑΧΙΔΗΣ γεννήθηκε το 1899. Καταγόταν από τον Καύκασο. Στην Ελλάδα ήρθε με την οικογένειά του το 1922. ΕΑΜίτης από το 1943, για την αντιστασιακή δράση του διώχτηκε μετά την Απελευθέρωση. Το 1946 πιάστηκε, βασανίστηκε στα κρατητήρια της Ασφάλειας στην Κοζάνη και φυλακίστηκε.

Τον Αύγουστο του 1948 πέρασε από έκτακτο Στρατοδικείο, καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε στις 8 Σεπτέμβρη του ίδιου χρόνου.

Ο γιος του ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΥΤΑΧΙΔΗΣ γεννήθηκε το 1926 στην Οινόη Κοζάνης. ΕΠΟΝίτης στην Κατοχή και στέλεχος της οργάνωσης, το 1944 έγινε μέλος του ΚΚΕ, βγήκε στο βουνό και κατατάχτηκε στο Τάγμα Παλαιολόγου του ΕΛΑΣ.

Στη μάχη Βαθύλακκου Κοζάνης πιάστηκε αιχμάλωτος από συνεργάτες των Γερμανών και δολοφονήθηκε έπειτα από δυο μέρες στο χωριό Μεσιανή Κοζάνης.

Στη μνήμη τους, καθώς επίσης στη μνήμη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥΤΑΧΙΔΟΥ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Βέροιας.

Γεωργία Πουταχίδου -Τσαχουρίδου και

Ανέστης Τσαχουρίδης

* * *

Στις 16 Ιούλη κάθε χρόνο το Μεταλλικό Κιλκίς τιμά τους ηρωικούς νεκρούς του.

Στη μνήμη αυτών των παλικαριών και των αγωνιστών που πέθαναν εξόριστοι, φυλακισμένοι ή πολιτικοί πρόσφυγες, η Φένια Αλμετίδου, της οποίας ο παππούς ήταν ανάμεσα στους νεκρούς του Κιλκίς, προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ και τους αφιερώνει ένα ποίημα από το οποίο δημοσιεύουμε τους στίχους: Ηρωες του Μεταλλικού / άξια παλικάρια / εχθρό δε φοβηθήκατε / επέσατε λιοντάρια...

Παναγιώτης Γκρέτσος
Παναγιώτης Γκρέτσος
* * *

Φωτ.

Σήμερα, 30 Σεπτέμβρη, συμπληρώνονται 7 χρόνια από το θάνατο του αγαπητού μας θείου και παππού ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΑΤΖΗΜΑ. Γεννήθηκε το 1917 στο Τρίκωμο Γρεβενών. Από τα 16 χρόνια του ανέπτυξε σημαντική δράση στο αριστερό λαϊκό κίνημα. Ελαβε μέρος στον πόλεμο του '40-'41 ως λοχίας Πυροβολικού και διακρίθηκε για την παλικαριά του.

Στην Κατοχή στάλθηκε στη Σχολή Αξιωματικών του ΕΛΑΣ και αποφοίτησε με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού. Πολέμησε ενάντια στους κατακτητές και τραυματίστηκε το Μάη του 1944 στη μάχη της Ξηρολίμνης.

Μετά τη Βάρκιζα πιάστηκε και εκτοπίστηκε στη Λήμνο, στον Αϊ-Στράτη και στο Μακρονήσι.

Το 1967 συλλαμβάνεται από τη χούντα και περνά από στρατοδικείο με καταδικαστική απόφαση.

Είχε αξιόλογη συνδικαλιστική δράση, συμμετείχε ενεργά στις εκδηλώσεις του ΚΚΕ καθώς και στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Υπήρξε μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Γρεβενών, από τα ιδρυτικά μέλη του Παραρτήματος του Νομού Γρεβενών της ΠΕΑΕΑ και υποψήφιος δήμαρχος του ΚΚΕ στο Δήμο Γρεβενών.

Ηταν ακούραστος αγωνιστής, ακέραιος και αγαπητός.

Θα μας μείνει αξέχαστος για τη ζωντάνια, το δυναμισμό και το αστείρευτο πάθος του για τη ζωή.

Στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω ΚΟ Θεσσαλονίκης, 50 ευρώ στο ΚΚΕ και 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», του οποίου ήταν καθημερινός αναγνώστης.

Γιάννης Τουλτσίδης
Γιάννης Τουλτσίδης
Ο ανιψιός του Χρήστος Γκατζήμας και η οικογένειά του

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΤΕΛΙΟΥ, ο οποίος εκτελέστηκε στο Περιστέρι, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ο οποίος σκοτώθηκε σε μάχη με Γερμανούς, και ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ιερόθεου-Ανθούπολης, 40 ευρώ.

Κατίνα Δημητρακόγιαννη

* * *

Φωτ.

Τον Αύγουστο του 2007 έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΟΣ, μέλος του ΚΚΕ. Γεννήθηκε το 1921 στο Ελληνοχώρι Εβρου και πήρε δραστήρια μέρος στον αγώνα ενάντια στους κατακτητές. Στον Εμφύλιο ήταν μαχητής του ΔΣΕ και έζησε πολιτικός πρόσφυγας στη Βουλγαρία.

Επαναπατρίστηκε έπειτα από 30 χρόνια.

Εως το τέλος της ζωής του παρέμεινε σταθερά στις γραμμές του ηρωικού ΚΚΕ.

Στη μνήμη του η κόρη του Σουλτάνα και ο γαμπρός του Παναγιώτης πρόσφεραν για τον προεκλογικό αγώνα 100 ευρώ στην ΚΟΒ Διδυμότειχου.

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη των αγαπημένων γονιών μου ΙΩΑΝΝΟΥ και ΜΥΡΟΦΟΡΑΣ ΤΟΥΛΤΣΙΔΗ πρόσφερα 40 ευρώ για τον προεκλογικό αγώνα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Γιάννη Ρίτσου» Θεσσαλονίκης.

Δέσποινα Παπαδοπούλου

* * *

Φωτ.2

Η Δέσποινα Παπαδοπούλου πρόσφερε 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Γιάννη Ρίτσου» στο ΚΚΕ για τον προεκλογικό αγώνα, στη μνήμη των αγαπημένων αδελφών της ΜΑΡΙΑΣ ΧΟΥΪΛΟΓΛΙΔΟΥ και ΚΕΡΑΣΙΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΟΥ καθώς επίσης στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΚΕΡΛΗ και της ΕΡΣΑΛΟΥΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΟΥ.

Μυροφόρα Τουλτσίδου
Μυροφόρα Τουλτσίδου
* * *

Στη μνήμη του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΕΛΟΥΚΙΔΗ, αγαπημένου συζύγου και πατέρα, μέλους του ΚΚΕ, ο οποίος πέθανε το 1983, και στη μνήμη της φίλης ΤΟΥΛΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥ, η οποία πέθανε πρόσφατα, προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Κρήνης, 100 ευρώ στην ΚΟ Θεσσαλονίκης και 25 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Ανδρονίκη Φελουκίδη,

Τα παιδιά τους Νίκος, Τζένη, Δήμος και Βερβέρης


Μαρία Χοϊλογλίδου
Μαρία Χοϊλογλίδου

Βάσος Γεωργίου
Βάσος Γεωργίου

Γιώργος Μπουζαλάς
Γιώργος Μπουζαλάς

Στέφανος Δημητρακόγιαννης
Στέφανος Δημητρακόγιαννης

Γιάννης Λίπας
Γιάννης Λίπας

Μανώλης Βασίλαρος
Μανώλης Βασίλαρος

Ελένη Ιατροπούλου
Ελένη Ιατροπούλου

Κερασιά Καρβουνίδου
Κερασιά Καρβουνίδου

Χρήστος Γκατζήμας
Χρήστος Γκατζήμας

Δημήτριος Χονδρογιάννης
Δημήτριος Χονδρογιάννης

Παύλος Μιχαηλίδης
Παύλος Μιχαηλίδης

Δημήτριος Χατζής
Δημήτριος Χατζής

Τάσος Μπαρμπάκος
Τάσος Μπαρμπάκος
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2012-05-04 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2010-11-21 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2009-06-07 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2008-10-05 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2006-12-03 00:00:00.0)
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2003-01-19 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ