Παρασκευή 28 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΘΕΤΙΚΟΙ στο μικρόβιο της φυματίωσης βρέθηκαν 10 γονείς και μαθητές στο 4ο, 7ο και 8ο δημοτικά σχολεία Χαλανδρίου, μετά από προληπτικό έλεγχο που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Υγείας της Νομαρχίας Αθηνών. Το σύνολο των ασθενών, σύμφωνα με τη Νομαρχία, είναι αθίγγανοι και η πλειονότητά τους δε διέθετε βιβλιάρια υγείας. Νέα εξέταση για το μικρόβιο αναμένεται να γίνει στους μαθητές από τη Νομαρχία τη Δευτέρα. Το γεγονός πάντως καταδεικνύει την έλλειψη πρωτοβάθμιας φροντίδας στα σχολεία.

ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της λειτουργίας εργοστασίου σε εκτός σχεδίου περιοχή της Αυλίδας Ευβοίας, το οποίο παρήγαγε μόλυβδο, ορείχαλκο, προλυπροπυλένιο, μολυβένια σκάγια κυνηγετικών όπλων και ανακύκλωνε παλαιούς συσσωρευτές αποφάσισε το ΣτΕ. Το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο ακύρωσε ως παράνομη την έγκριση περιβαλλοντικών όρων, καθώς και την επέκτασή του.

ΤΡΟΧΑΙΟ με εφτά τραυματίες έγινε χτες στην Αττική Οδό. Αστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ φορτηγό στο ύψος του κόμβου της Μεταμόρφωσης. Στη συνέχεια το λεωφορείο συγκρούστηκε με τέσσερα ΙΧ. Τραυματίστηκαν ελαφρά έξι επιβάτες του λεωφορείου και ένας από τα ΙΧ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ