Σάββατο 29 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ Α1
Φοβού... την πρεμιέρα

Χωρίς το λεγόμενο... ντέρμπι αλλά πάντα όμως με την έκπληξη να καιροφυλακτεί σε τέτοιες περιπτώσεις, το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών κάνει πρεμιέρα σήμερα στην αγωνιστική του δράση. Μια διοργάνωση που σε θεωρητικό επίπεδο και με βάση τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί δυο ταχυτήτων. Στη μια που υπάγεται η παρέα των φαβορί για τον τίτλο (Ηρακλής, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός) και στην άλλη των αουτσάιντερ όπου οι διαφορές των ομάδων είναι ελάχιστες. Κάτι που σημαίνει ότι η μάχη για ένα καλό πλασάρισμα στο τέλος της κανονικής περιόδου που οδηγεί στα πλέι οφ και η ανάλογη για αποφυγή του υποβιβασμού, λίγο πολύ θα αφορά κοινούς πρωταγωνιστές.

Οσον αφορά τη σημερινή πρεμιέρα, τον λόγο φαίνεται να έχουν τα φαβορί των αναμετρήσεων αν και ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει πιο δύσκολο έργο στην Κυψέλη κόντρα στον Πανελλήνιο σε σχέση με Ηρακλή και Παναθηναϊκό. Στα αξιοσημείωτα παιχνίδια μπορεί να συγκαταλεχτεί η αναμέτρηση της ΕΑ Πατρών με τον Αρη, δυο ομάδων με κοινούς στόχους τη νέα περίοδο. Οι γηπεδούχοι και λόγω έδρας φαίνεται να έχουν προβάδισμα στα προγνωστικά ωστόσο ο ανανεωμένος και ενισχυμένος φέτος Αρης δείχνει ικανός για το καλό ξεκίνημα. Τα ίδια ισχύουν και για την αμφίρροπη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία στο ουδέτερο γήπεδο της Γλυφάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Σήμερα: (Γλυφάδα 16.30) Παναθηναϊκός-Μίλωνας, (Πάτρα 19.00) ΕΑΠ-Αρης, (Αλεξανδρούπολη 19.00) Εθνικός Αλ.-ΑΟ Κηφισιάς, (Πυλαίας 20.45 ΕΤ3) ΠΑΟΚ-Ηρακλής, Πανελλήνιος-Ολυμπιακός (Κυψέλη 17.00 Σπορ +). ΚΥΡΙΑΚΗ: (Γλυφάδα 18.00) ΑΕΚ-Λαμία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ