Τετάρτη 10 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΥΕΦΑ
Ούτε κρύο ούτε ζέστη...

Δυνατές μάχες για την πρόκρισή τους στη φάση των «32» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ θα δώσουν οι πέντε εκπρόσωποί μας στη διοργάνωση. Η πρώτη εντύπωση που δίνεται μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης των ομίλων είναι θετική για όλες τις ομάδες μας, καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Εξάλλου, από τους οκτώ ομίλους προκρίνονται οι τρεις πρώτες ομάδες. Αναλυτικά η κλήρωση:

Για τον Παναθηναϊκό στο 2ο όμιλο αντίπαλοι θα είναι οι Λοκομοτίβ Μόσχας, Ατλέτικο Μαδρίτης, Κοπεγχάγη και Αμπερντίν. Οπως δείχνουν τα πράγματα το... αντίπαλο δέος στους «πράσινους» είναι η Ατλέτικο, αφού οι άλλες τρεις ομάδες είναι στα μέτρα τους.

Η ΑΕΚ συμμετέχει στον 3ο όμιλο με Βιγιαρεάλ, Φιορεντίνα, Μλάντα Μπόλεσλαβ και Ελφσμποργκ. Η Ενωση έχει μπροστά δυο ισχυρούς αντιπάλους και δυο υποδεέστερους άρα μπορεί να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Στον 8ο όμιλο ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τις Μπορντό, Αούστρια Βιέννης, Γαλατασαράι και Χέλσινμποργκ. Κλήρωση σχετικά καλή, αν οι «κυανέρυθροι» αγωνιστούν όπως πρέπει και έχουν δείξει από την αρχή του πρωταθλήματος αλλά και στα ματς πρόκρισης με τη Σοσό.

Στον 1ο όμιλο η Λάρισα θα παίξει με τις Αλκμάαρ, Ζενίτ, Εβερτον και Νιρεμβέργη. Το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη πρέπει να κάνει υπέρβαση για να φτάσει στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τέλος στον 6ο όμιλο ο Αρης θα αντιμετωπίσει τις Μπάγερν Μονάχου, Μπόλτον, Μπράγκα και Ερυθρό Αστέρα. Τρεις πανίσχυρες ομάδες και μια που είναι στα μέτρα του.

Οι αγώνες για όλους θα δείξουν...

Το πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων

1η αγωνιστική(25/10) Εβερτον - Λάρισα, Παναθηναϊκός - Αμπερντίν, Ελφσμποργκ - ΑΕΚ, Χέλσινμποργκ - Πανιώνιος. Ρεπό: Αρης.

2η αγωνιστική(8/11) Λάρισα - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Κοπεγχάγη - Παναθηναϊκός, Αρης - Ερυθρός Αστέρας. Ρεπό: ΑΕΚ, Πανιώνιος.

3η αγωνιστική(29/11) Αλκμάαρ - Λάρισα, ΑΕΚ - Φιορεντίνα, Μπόλτον - Αρης, Πανιώνιος - Γαλατασαράι. Ρεπό: Παναθηναϊκός.

4η αγωνιστική(5/12) Παναθηναϊκός - Λοκομοτίβ Μόσχας, Μλάντα Μπόλεσλαβ - ΑΕΚ. Ρεπό: Λάρισα. (6/12) Αρης - Μπράγκα, Αούστρια Βιέννης - Πανιώνιος.

5η αγωνιστική(19/12) Μπάγερν Μονάχου - Αρης, Πανιώνιος - Μπορντό. (20/12) Λάρισα - Νιρεμβέργη, Ατλέτικο Μαδρίτης - Παναθηναϊκός, ΑΕΚ - Βιγιαρεάλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ