Τρίτη 23 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Τα φαβορί δε... βράχηκαν

Αναμενόμενα, στην πλειοψηφία τους, ήταν τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ. Οι τρεις του πάλαι ποτέ ΠΟΚ, εύκολα ή λιγότερο εύκολα, επικράτησαν και βρίσκονται στα τρία πρώτα... σκαλοπάτια. Ο Αρης ήταν ο νικητής του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ μεγάλη νίκη πέτυχε στην Κρήτη ο Αστέρας Τρίπολης.

Παρότι η ΑΕΚ προηγήθηκε νωρίς, πολύ γρήγορα τα δεδομένα άλλαξαν σε βάρος της (αποβολή Μάχο). Βρήκε όμως τον τρόπο και τα ψυχικά αποθέματα να κερδίσει τη Λάρισα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τη διαιτησία (εξέδωσαν και ανακοίνωση). Σε τουλάχιστον μια φάση - ανατροπή του Πάρα από τον Αρουαμπαρένα - δικαίως. Να σημειώσουμε ότι λόγω των καιρικών συνθηκών η αναμέτρηση ξεκίνησε με 45' καθυστέρηση.

Παρά το τελικό 4-1 ο Ολυμπιακός δεν απέφυγε το άγχος. Αυτό βέβαια που μετράει είναι ότι κέρδισε τους πόντους αλλά και την ηρεμία του (ενόψει της συνέχειας και ιδιαίτερα του αγώνα με τη Ρεάλ).

Από πλευράς θεάματος ο Παναθηναϊκός και στη Βέροια ήταν «μια από τα ίδια». Η σημαντική διαφοροποίησή του, συγκριτικά με προηγούμενους αγώνες, ήταν ότι βρήκε τον τρόπο να κερδίσει. Ο Πεσέιρο κράτησε τη νίκη, παραδεχόμενος ότι «δεν παίξαμε καλά, είχαμε και την τύχη με το μέρος μας».

Ο Κόκε... πήρε από το χέρι τον Αρη και (με 2 γκολ) τον οδήγησε σε μια δίκαιη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Σημαντικό «διπλό» για τον Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα με το ευρύ 3-0 επί του ΟΦΗ. Τους πρώτους τρεις βαθμούς πανηγύρισε ο Λεβαδειακός με αντίπαλο την Ξάνθη. Η νέα ήττα οδήγησε τους ακρίτες σε αντικατάσταση προπονητή. Τη θέση του Φερέρα πήρε ο Κεχαγιάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ