Τρίτη 30 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
«Πετάει» αήττητη

Αήττητη και με μηδέν παθητικό (μοναδική ομάδα στην Ευρώπη) συνεχίζει η ΑΕΚ, στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ. «Πέρασε» και από την Ξάνθη, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που άφησε δύο βαθμούς στην Κρήτη και πλέον βρίσκεται 6 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο και έναν από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κέρδισε τον Ατρόμητο δύσκολα, ωστόσο οι «πράσινοι» ήταν πιο βελτιωμένοι. Αρκετές... ομορφιές από διαιτητές είχαμε σε διάφορα γήπεδα. Ο μοναδικός πάντως που - δικαίως - παραπέμπεται είναι ο Βασσάρας.

Στο Παγκρήτιο Στάδιο το σώμα ήταν στην Κρήτη, αλλά το μυαλό μάλλον ακόμα στη Μαδρίτη για τον Ολυμπιακό, που αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Εργοτέλη 3-3. Η κάκιστη διαιτησία του Βασσάρα (για τον οποίο διαμαρτύρονται και οι Κρητικοί) δεν πρέπει να αποτελέσει άλλοθι, για τους «ερυθρόλευκους», γιατί θα επισκιάσει σοβαρότερα ζητήματα. Βρέθηκαν πίσω με δύο γκολ, «γύρισαν» τον αγώνα και... κάθισαν. Οι ίδιοι λοιπόν έδωσαν δικαιώματα που οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν.

Σπουδαία εμφάνιση, στο δεύτερο ημίχρονο και νίκη για τον Πανιώνιο. Τρεις βαθμοί και σημαντική ψυχολογική τόνωση για ΠΑΟΚ και Ηρακλή, την πρώτη επικράτησή της πανηγύρισε η Βέροια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ