Τετάρτη 31 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Μαρίνος Φλώρος
Μαρίνος Φλώρος
Φωτ.

Στις 27 Οκτώβρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που έφυγε από τη ζωή ο αξέχαστος αγωνιστής, συγγενής και φίλος ΜΙΜΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ.

Νίκος - Γεωργία Μπερή

* * *

Φωτ.

Σήμερα 31 Οκτώβρη κλείνουν 3 χρόνια από τότε που ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ «έφυγε» από κοντά μας σε ηλικία 46 χρόνων. Είχε αρχίσει την ασυμβίβαστη αγωνιστική δράση του από το νυχτερινό σχολείο. Σήμερα θα αισθανόταν ικανοποιημένος που το Κόμμα μας, το ΚΚΕ, είναι περισσότερο έτοιμο, ικανό και μαχητικό, όπως και η ΚΝΕ, ώστε οι εργαζόμενοι να εκτιμήσουν τις δυνάμεις τους, να εγκαταλείψουν τα αστικά κόμματα και να συνειδητοποιήσουν ότι χωρίς πολιτική ρήξη με το κεφάλαιο, δε λύνονται τα λαϊκά προβλήματα.

Με την άνοδο του Κόμματος στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, «έλειπε» για να εκφράσει τη χαρά του στις συγκεντρώσεις και τις αναλύσεις που έγιναν.

Εμείς όλοι συνεχίζουμε τον αγώνα για νέες κατακτήσεις για να γίνουν νέα βήματα μπροστά.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 70 ευρώ στην ΚΟΒ Δήμου Νέας Ιωνίας.

Η γυναίκα του Μαρία Ευαγγελάτου

Τα παιδιά του Αλέξανδρος Φλώρος,

Ειρήνη Φλώρου

* * *

Στη μνήμη του ΠΑΝΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, στελέχους του ΚΚΕ, ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα και αντί για στεφάνι στην κηδεία του, προσφέρω, μέσω ΝΟ Νότιας Δωδεκανήσου, 30 ευρώ στο ΚΚΕ.

Νίκος Ιεροβασίλης

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του ΔΣΕ, οι οποίοι έπεσαν πολεμώντας για την απελευθέρωση της πατρίδας, την ανεξαρτησία, την ειρήνη και το σοσιαλισμό: ΠΕΤΡΟΥ ΓΟΥΛΑΚΟΥ, ΧΡΙΣΤΑΚΟΥ ΛΙΑΚΑΚΟΥ, ΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΜΑΣΙΡΟΥ, ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΑΜΑΣΙΡΟΥ, ΜΗΤΣΟΥ ΤΡΟΧΑΤΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, ΤΑΚΗ ΚΩΣΤΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΑΦΑ και ΚΥΡΙΑΚΟΥ (Κούλη) ΒΑΦΑ από το χωριό μου Αρνα Λακωνίας, πρόσφερα στην ΚΟΒ Καματερού για τον εκλογικό αγώνα 40 ευρώ.

ΜΙΜΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΜΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Κ. Καριπίδης, πρόεδρος του Παραρτήματος Καματερού της ΠΕΑΕΑ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ