Πέμπτη 8 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Στη «συχνότητα» του «902 TV»

Συνεχίζεται σήμερα το ανανεωμένο πρόγραμμα του «902 TV», στο οποίο έχουν ενταχθεί και νέες εκπομπές, ντοκιμαντέρ και ταινίες.

Στις 17.30 θα μεταδοθεί η εκπομπή «Φωτο-γραφές». Η εκπομπή φιλοδοξεί να δώσει πληροφορίες για τα μέσα, τον τρόπο και την τεχνολογία που θα τους επιτρέψουν να κλείσουν στο καρέ των 35mm ή στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή τους τη δική τους αλήθεια, τη δική τους στιγμή. Μια εκπομπή για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της φωτογραφίας. Φιλοξενούμενος της πρώτης εκπομπής είναι ο μεγαλύτερος Ελληνας εν ζωή φωτογράφος, Βασίλης Μακρής. Επιμέλεια - παρουσίαση Αννα Σκαρλάτου - υπεύθυνη φωτογραφίας στο υπ. Πολιτισμού.

Στις 18.00 στην εκπομπή «Εις Υγείαν», η Ειρήνη Μπαλντίδη συνομιλεί με το βιοχημικό - μηχανικό Θανάση Παντελόγλου και τον χημικό Παναγιώτη Ρωμανό για τις επιπτώσεις στην υγεία από το μολυσμένο νερό. Στις 20.30 θα προβληθεί το σοβιετικό ντοκιμαντέρ «Το δύσκολο πόστο του επαναστάτη, ο ρόλος του Λένιν στην Επανάσταση του 1917». Στις 22.00 η εκπομπή «Σοσιαλισμός, η αναγκαιότητα της εποχής μας», με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την Οχτωβριανή Επανάσταση, με τους Κύριλλο Παπασταύρου, Βασίλη Οψιμο και Αποστόλη Παππά. Για το σοσιαλισμό που γνωρίσαμε, τις αιτίες της ανατροπής, το σοσιαλισμό που θέλουμε.

Στην εκπομπή CINE PLANO που θα μεταδοθεί στις 23.00 ο σκηνοθέτης Κώστας Σταματόπουλος και ο κριτικός κινηματογράφου Γιάννης Φραγκούλης ενημερώνουν και προβληματίζουν το κοινό για τα τεκταινόμενα στο χώρο του κινηματογράφου. Η εκπομπή παρουσιάζει επίσης κριτικές για τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα κάθε βδομάδα, συνεντεύξεις από ανθρώπους του κινηματογράφου και ρεπορτάζ από φεστιβάλ που πραγματοποιούνται στη χώρα μας και διεθνώς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ