Σάββατο 10 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Ανεβαίνουν οι τόνοι

Ανεβάζει τους τόνους η 6η αγωνιστική στην Α1. Εκτός του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Αρη, στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και άλλα επίσης ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Στο ΟΑΚΑ σήμερα, μετά τις επιτυχίες στην Ευρωλίγκα, «πράσινοι» και «κίτρινοι» τα λένε για το πρωτάθλημα σε επίπεδο κορυφής μάλιστα. Για τους γηπεδούχους είναι το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι (μετά από αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό) και θέλουν να περάσει ακόμα ένα εμπόδιο. Τον Ομπράντοβιτς προβληματίζουν τα νεκρά διαστήματα που έχουν οι παίκτες του σε όλους τους αγώνες μέχρι σήμερα. Αυτά βέβαια είναι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Αρης, που έρχεται στην Αθήνα με ανεβασμένη ψυχολογία (μετά το 3 στα 3 στην Ευρωλίγκα) και τον Μάσεϊ να διανύει περίοδο φόρμας. Με καινούριους προπονητές στον πάγκο τους, Πανιώνιος και ΑΕΚ κοντράρονται στη Νέα Σμύρνη επιδιώκοντας την καινούρια αρχή και έχοντας στην τεχνική ηγεσία τον Νέναντ Μάρκοβιτς και τον Βαγγέλη Αγγέλου αντίστοιχα.

Στα αξιοσημείωτα παιχνίδια και το ντέρμπι των δυο νεοφώτιστων στην κατηγορία, ΑΓΟ Ρέθυμνου και Κολοσσού Ρόδου. Συνοπτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ 17.00 ΑΕΛ - Ολυμπιάδα Πατρών (S/S), 17.00 Παναθηναϊκός - Αρης (ΕΤ1), 19.00 Πανελλήνιος - Αιγάλεω (ΣΠΟΡ+), 19.00 Πανιώνιος - ΑΕΚ (S/S). ΚΥΡΙΑΚΗ: 17.00 ΑΓΟΡ - Κολοσσός Ρόδου (ΕΤ1), 19.00 ΠΑΟΚ - Ολύμπια Λάρισας (S/S), 21.15 Ολυμπιακός - Μαρούσι (ΣΚΑΪ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ